Skocz do zawartości

EsPress.pl - Automatyczna dodawarka do WordPress OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pieniądze to nie wszystko - jak już wcześniej pisałem... Jak ktoś nie ma pieniążków na punkty to tym bardziej na unikalne artykuły...

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Ok, cena może być wyższa ale niech te precle będą rzeczywiście dobrej jakości. Ja na razie się wstrzymałem z zakupem. Byłem bardzo optymistycznie nastawiony do pozycjo.net ale po opiniach innych użytkowników już nie patrzę tak optymistycznie, mam wątpliwości. Dlatego na razie czekam jednak na efekty katalogowania i przez te opinie innych użytkowników kupiłem tylko 1 punkt i wstrzymałem się od zakupu espress... a tu podwyżka ceny. Za jakość można płacić ale ona jest na razie dla mnie wątpliwa. Mam nadzieję, że się zawiodę i będę bardzo pozytywnie zaskoczony. Oba projekty są moim zdaniem bardzo fajne, więc nie zepsujcie ich. W obu przypadkach baza katalogów i precli jest najważniejsza. Narzędzie już macie - jednak ono będzie niewiele warte bez dobrej bazy precli i katalogów.

Powinniście udostępnić to oprogramowanie - tak by ktoś mógł je kupić, postawić swoich np. 100 precli i tylko do nich dodawać, ewentualnie zaprosić innych znajomych odpłatnie czy nieodpłatnie - w końcu to własne zaplecze koszty domen hostingu się ponosi.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

to podlinkowac na pare dni z gotlinka np rotacyjnego

Nie do końca, bo z tego co widać to postawione z automatu WP na regionalnych domenach już bana oberwały. W zasadzie to w ogóle w indeks nie weszły i chyba nie mają zamiaru. Niemal 3 tygodnie to wystarczająco dużo czasu.

to podlinkowac na pare dni z gotlinka np rotacyjnego

Nie do końca, bo z tego co widać to postawione z automatu WP na regionalnych domenach już bana oberwały. W zasadzie to w ogóle w indeks nie weszły i chyba nie mają zamiaru. Niemal 3 tygodnie to wystarczająco dużo czasu.

co fakt to fakt im więcej czasu mija tym szanse mniejsze, trochę szkoda, wciąż jednak mam nadzieje że pomijając ten falstart narzędzie będzie się rozwijać gdyż idea dobra i słuszna jest...

Ciężko widzę ogólnie z indeksacją subdomen regionalnych, blogi maja tylko backlinki z webmini.

Proponował bym zmniejszyć bazę i bardziej ją podlinkować.

Z obecnych dodanych 50 wpisów:

44 na subdomenach regionalnych w tym zaindexowanych wordpresow sztuk 5 - reszta chyba zbanowana.

2 domeny główne, 4 subdowmeny - te zaindeksowane.

Czyli na 50 blogów 11 jest w ogóle zaindeksowanych.

Nie wiem jak wygląda reszta ale z tego co piszecie też jest nieciekawie.

Wychodząc na wprost oczekiwaniom użytkowników baza została przefiltrowana do tylko zaindeksowanych w Google WordPress'ów. W wyniku tego ilość precli zmniejszyła się o 43%. Dzięki temu procent zaindeksowanych wpisów na pewno wzrośnie i wszyscy będą zadowoleni :D

P.S. Filtrowaniem bazy zajął się Sylwin idąc za ciosem filtrowania bazy w pozycjo !!!

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności