Skocz do zawartości

EsPress.pl - Automatyczna dodawarka do WordPress OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dobra by była jakaś lekka wersja serwerowa, do sprawnego dodawania wpisów we własnych preclach

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Postaram się niedługo dodać do systemu możliwość pobierania raportu w formach dla gotlinka i eweba. Po podlinkowaniu wpisy naprawdę ładnie się indeksują, jak pisze kolega powyżej. Pomyślę również nad jakimś wewnętrznym systemie podlinkowywania własnych wpisów w preclach.

Co do obsługi prywatnej bazy precli muszę przemyśleć jak miałoby to wyglądać.

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Dodałem do EsPress opcję pobierania raportu w formacie *.csv (anchor;link;). Anchory pobierane są automatycznie z pola "Tagi" danego projektu. Mam nadzieję, że ułatwi Wam to podlinkowywanie wpisów. Po dobrym podlinkowaniu wpisów możecie spodziewać się kilkukrotnego przyrostu zaindeksowanych wpisów ;)

Nawet wpisy zamieszczone na preclach zawierających site: 1-5 zostaną w większości zaindeksowane... Oto przykłady: Jak dbać o własne zwierzęta?, Jak opiekować się własnymi zwierzętami?

Jeśli macie jakieś sugestie co do tego rozwiązania, proszę pisać :)

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Pomysł niby dobry, tylko wiąże się on z wieloma mało taktownymi zagraniami ze strony użytkowników typu: współdzielenie konta za opłatą itd. Całe PiO miałoby nagle dostęp do EsPress'a płacąc po 50 groszy/1 osobę :) Chyba, że oprócz abonamentu wprowadzić jeszcze jakieś ograniczenie...

Myślałem również nad wersją serwerową, ale myśl, że mój soft może w każdej chwili trafić na warezy scrackowany przez jakiegoś ruska nie pozwalałaby mi zasnąć :(

@MichaelloClass - Polecam wypróbować przy okazji moc jaką daje podlinkowywanie wpisów ;)

Przed ruskiem zabezpieczyć może się tylko rusek - najlepszym tego przykładem jest xrumer, aczkolwiek nie wykluczone, że w przyszłości wyjdę na przeciw zapotrzebowaniu rynkowemu ;)

Projekt ma przyszłość. Jeżeli działa tak jak wygląda a chyba tak jest to gratulacje dla admina projektu. Przydałaby się szersza gama płatności np. - dotpay żeby można było płacić również przez moneybookers. Wtedy z chęcią przetestowałbym Pana usługi ; ))

Póki co wystarczy podesłanie potwierdzenia przelewu i punkt jak najszybciej jest doliczany - trzeba ciąć koszty, bo 22% + 19% to już dużo, a dodatkowe 2,8% za płatności dotpay mogłoby spowodować upadek firmy ;)

MrFrog - Na razie tylko pobieżnie testowałem podlinkowywanie wpisów, więc nie jestem w stanie Ci sprecyzowanie odpowiedzieć, ale kolega xavi1984 napisał wyżej:

daje 1000 eweblinka na wpis - 90% wpada do indeksu

Scrapebox + własne proxy lub skrypt php + proxy, bez szybkich proxy sprawdzanie zaindeksowanych wpisów jest bardzo uciążliwe :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności