Skocz do zawartości

Narzędzia do zdobywania linków

Websik.com

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłem stworzyć spis narzędzi, razem z krótkim opisem.

Systemy Wymiany Linków (SWL)

Rotacyjne

Stałe

Katalogowanie i preclowanie

Automaty

- Publiker - Cena: 327zł i 377zł - obsługuje: WordPress, Otwarty Mini, qlWeb, Mocne Linki, Hurricane 319, FreeGlobes, WebMini, EasyDir. Zobacz opinie.

Półautomaty

- Seobohater - Cena: 89zł - Zobacz opinie.

Spamiarki

Inne

Na razie nie ma jeszcze narzędzi tylko kategorie, nie bardzo wiedziałem jak podzielić spamiarki może jakaś podpowiedź?

Piszcie różne narzędzia, a ja postaram się uzupełniać tego posta, najlepiej w takim schemacie:

Kategoria -> Podkategoria

Nazwa narzędzia z linkiem do niego lub strony głównej (skrócone nazwy narzędzia jak są, potoczne nazwy narzędzia jak są, wszystko po przecinku w nawiasie) - cena narzędzia - krótki obiektywny opis w 2 zdaniach.

Co o tym sądzicie?

Pozdrawiam i zapraszam na:

Zoptymalizowane i darmowe szablony stron WWW - idealne szablony na zaplecze i nie tylko, na razie jest ich kilka, ale będzie więcej... Pozycjonowanie - trochę podstaw. Zobacz też trudne zagadki.

Generalnie to miałem nadzieję, że każdy da po jednym narzędziu z obiektywnym opisem, nie chciałbym by jedna osoba opisywała wszystko, ponieważ to by nie było zbyt obiektywne :o Temat ma na celu podsumowanie wszystkich narzędzi, pomoże też początkującym np. gdyby chcieli się dowiedzieć co do czego służy oraz jakich skrótów i/lub potocznych nazw używa się na forum oraz porównanie np. cen. :D Jeżeli nikt nic nie doda to ja postaram się opisać kilka

PS. Jak już spis będzie gotowy to można by nawet przykleić temat tak, żeby był zawsze pod ręką.

Zoptymalizowane i darmowe szablony stron WWW - idealne szablony na zaplecze i nie tylko, na razie jest ich kilka, ale będzie więcej... Pozycjonowanie - trochę podstaw. Zobacz też trudne zagadki.

a po co ten temat ? Przecież ktoś kto zajmuje się pozycjonowaniem bardzo dobrze o tym wie, nic nowego tu nie powiedziałeś.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Co 2 dni średnio ukazują się nowe wątki w narzędziach ich twórców na tym forum więc jak dla mnie zbędne dublowanie tematów. No chyba że wtek ma być kolejnym miejscem do opluwania się nawzajem twórców tych narzędzi.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Raczej tu chodziło o coś takiego:

1. Katalogery

- Publiker

opis: Automat do katalogowania stron

Obsługuje: WordPress, Otwarty Mini, qlWeb, Mocne Linki, Hurricane 319, FreeGlobes, WebMini, EasyDir

Cena: 327 i 377 zł

www: https://www.publiker.pl

Opinie na: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=72644

----------

- seobohater

opis: Półautomat do katalogowania stron.

Cena: 89zł

www: https://www.seo.cyfropolis.pl/

Opinie na: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=74209

IT w takim razie jakbyś je podzielił? Spróbuję zrobić lepszy podział, ale nie wiem gdzie jest błąd Twoim zdaniem?

Wątek nie ma być kolejnym wątkiem do opluwania się nawzajem, ponieważ właśnie z tego nic nie wynika. Tutaj chcę zrobić zbiór tego wszystkiego, żeby początkujący mogli lepiej się w tym odnaleźć.

Dzięki Dextii zaraz dodam. :(

PS. Tylko opis raczej powinien być inny, ponieważ jeżeli jest w podkategorii Automaty to już wynika z tego, że to jest automat do katalogowania. Może w ogóle bez opisów?

@Dextii

dla użytkowników PiO SeoBohater kosztuje 79zł:

https://www.seo.cyfropolis.pl/index.php/zamowienie-pio

a co do narzędzi używanych do pozycjonowania to faktycznie czytając forum można odnieść wrażenie iż polacy są pod tym względem w epoce kamienia łupanego. Odnośnie bardzo dobrych narzędzi aktualnie używanych na świecie info jest tu bardzo niewiele, oprócz tego co ty napisałeś można by dodać jeszcze:

Sick Submitter

Magic Submitter

Backlink Index Express

Link Builder PRO

EVO2

Backlink Booster

to tak z grubsza ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności