Skocz do zawartości

oj stronka wordpres się rozjechała

szyszy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam taki problem może ktoś by rzucił okiem bo trochę to dziwne że stronka działa fajnie ale jak dodam znacznik more i chcę przeczytać cały wpis to się paskudnie rozjeżdża stronę można podejrzeć tutaj np w dziale artykuły są aktualności, jest tam jeden wpis jak klikniecie more to się rozjeżdża, z innymi wpisami nie mam żadnego problemu. Trochę patrzyłem w kodzie ale nie znam się na phpie i postanowiłem zapytać fachowców. Podejrzewam że wielu z was stawiało mnóstwo wordpressów więc liczę na wasza pomoc

Pliki skórki wrzuciłem tutaj

proszę o pomoc bo sam raczej nie dam rady sad.gif

Właśnie zauważyłem że w innych wpisach gdzie nie ma more to jak kliknie się na tytuł wpisu to tak samo się rozjeżdża , ale mnie to wkurza ...

korzystam z wordpressa 2.8

Nikt nie wie ?

Spróbowałem aktualizować wordpressa ponieważ jak wrzuciłem ten szablon na do innego wordpressa to działało bez zarzutu. Niestety aktualizacja nie pomogła, dalej jest ten błąd, czyżby coś z bazą danych?

Moim zdaniem w widoku "całego artykułu" masz po prostu złe zagłębienia bloków. Przyjrzyj się dokładnie strukturze na poprawnych stronach i na tej niepoprawnej np sidebar jest zagłębiony zupełnie inaczej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności