Skocz do zawartości

Nie bezpośrednio ?

kibic

Rekomendowane odpowiedzi

Temat może niezbyt odpowiedni ale już wyjaśniam o co chciałem zapytać.

Chcę jak najszybciej wypozycjonować pewną stronkę. Bez wspomagaczy pewnie trwało by to kilka miesięcy ale gdyby......

Mam też kilka stron zaplecza, którego mi nie szkoda poświęcić :) Stronki zaplecza pasują tematycznie do pozycjonowanej witrynki. Gdybym tak mocno dopalił zaplecze swl nie licząc się z możliwością dostania filtra. Tak aby zyskać jak największą liczbę baclinków a następnie powiedzmy po dwóch tygodniach ustawił na domenach zaplecza przekierowanie 301 do pozycjonowanej strony nie zdejmując SWLi.

Rozumiem, że cała "moc" poszła by na pozycjonowaną stronę ale czy czasem takie działanie nie zaszkodziło by ??

Gdybym tak mocno dopalił zaplecze swl'ami nie licząc się z możliwością dostania filtra. Tak aby zyskać jak największą liczbę baclinków a następnie powiedzmy po dwóch tygodniach ustawił na domenach zaplecza przekierowanie 301 do pozycjonowanej strony nie zdejmując SWLi.

Rozumiem, że cała "moc" poszła by na pozycjonowaną stronę ale czy czasem takie działanie nie zaszkodziło by ??

Bardzo dobrze kombinujesz , dopal SWL zapleczówki a potem z nich walnij 301

Marketing internetowy dla firm

'kibic'- bardzo dobrze wykombinowałeś z tym dopaleniem przez SWL i potem 301 , technika używana w konkursach SEO

ps. jeżeli robisz Polską strone używaj polskich narzędzi , bedzie ci łatwiej i taniej !!! no i co ważne strona nie wpadnie Ci w filt i nie zmieni geolokalizacji

Swl maja dosc ograniczona pule ip na jakich sa hosty stad np widac jak latwo bylo wejsc w top3 na haslo pozycjonowanie.

Jak kiedyś nauczysz się analizowac strony będące w top10 na hasło pozycjonowanie to zauważysz jakim cudem ONE tam się znalazły i jakich narzędzi używały :jezyk1: ps. to nie wyniki naturalne !!!

Mam bardzo pokrewne pytanie więc nie chciałem zakładać nowego tematu.Miałem i mam podobny plan.Jednak jedna ze stronek po dopaleniu linkami straciła geolokalizację. I stąd moje pytanie. Czy 301 przeniesie to na nową stronę. Czy tez przed 301 musiałbym odzyskać właściwa geolokalizację.

Wątek bardzo pokrewny dlatego pozwoliłem sobie umieścić go w tym temacie.

Pozdrawiam

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Ale czy po zastosowaniu przekierowania i dalszym dopalaniem domen na których to przekierowanie było by ustawione nie zaszkodzi to stronie docelowej ? Gdy ustawię przekierowanie to linki z swli będą prowadzić właśnie do strony docelowej, nie bezpośrednio ale jednak będą kierować do strony, którą chcę wypozycjonować.

.. Czy tez przed 301 musiałbym odzyskać właściwa geolokalizację.

Odzyskaj właściwą geolokalizacje

Ale czy po zastosowaniu przekierowania i dalszym dopalaniem domen na których to przekierowanie było by ustawione nie zaszkodzi to stronie docelowej ?

Jak to mówią i kota na śmierć można zagłaskać, wiec domenę też można przepalić , należy uważać z zbyt dużą ilością linków do domeny dlatego najlepiej linki zdobywać skukcesywnie

jeszcze inaczej :)

Czy Google po zastosowaniu przekierowania będzie dalej traktowało linki przychodzące do domeny z ustawionym przekierowaniem jako linki tylko do tej domeny? Czy będzie je traktować jako linki przychodzące do domeny, na którą wskazuje przekierowanie - czyli jako linki przychodzące do domeny docelowej (tej którą chcę wypozycjonować) ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności