Skocz do zawartości

Pierwszy katalog - zapraszam

Artur_SKCE

Rekomendowane odpowiedzi

Ładny ...

To chyba webmini ;)

Zgadza się :)

A jak jest z tematyką? Pisze, że tylko strony kobiece a są strony typu plotery czy pozycjonowanie.

Generalnie zamysł był taki żeby były strony dla kobiet, ale jak się chwilę zastanowiłem to w zasadzie prawie wszystkie dałoby się podciągnąć, tak jak wspomniane pozycjonowanie.

Musiałeś się sporo napracować przy edycji wyglądu, ale bardzo fajnie to wyszło :)

Troszkę czasu to zajęło, tymbardziej że nie znałem skryptu. W jednym miejscu widzę że się jeszcze rozjeżdża - do poprawienia.

(2*3):2= wpisuje 3 i nic się nie dzieje to ma być (2x3):2 ??? czy(2+3):2 ?

Jeżeli tytuł długi, skrypt o tym milczy, ale strony nie dodaje

3 to prawidłowa odpowiedź ;)

Tytuł maksimum 35 znaków, wczoraj jak dodawałem testowy wpis to wyskoczył komunikat że tytuł jest za długi. Sprawdzę jeszcze raz.

Ładny, ładny. Jednak przy dodawaniu strony musiałem się trochę namęczyć, bo klikając w pola formularzy wyskakiwało https://www.ciazowa.waw.pl/a/Obrobka-skrawa...enia-Domostal,1 - ktoś miał/ma podobny problem?

Jeśli chodzi o rozjechaną stronę to wymaga ona poprawy, prawdopodobnie nie domknąłem gdzieś <div> - a.

EDIT: już widzę w czym jest problem, we wpisie jest chyba niedomknięty znacznik.

Dzięki za pozostałe komentarze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności