Skocz do zawartości

Kilka kont

Mar_Dal

Rekomendowane odpowiedzi

czy ja coś gubię? mój znajomy ze swojego konta promuje swoje serwisy o z ok 30 serwisów klientów... prawdopodobnie ci klienci także mają tam swoje konta więc 1 serwis może być promowany z kilku kont. Może ktoś podesłać linka do tego zakazu... bo nie jestem pewnien czy miał czy nie miał ich konta wpisane adsense editorze, trochę w to powątpiewam znając jego, by mu się aż tak chciało...

chyba coś gubisz... adwords i adsense to dwie różne rzeczy.

ktoś będąc w programie adsense ma na swojej stronie wydzielone miejsce, gdzie pojawiają się reklamy adwords. Wtedy jak najbardziej reklama dla danego serwisu również pojawia się na tych stronach - dla jednej strony.

mówimy o zasadach dotyczących kont adwords i umieszczenie reklam adwords w sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności