Skocz do zawartości

1&1 wchodzi na polski rynek

paszczur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja bez problemu zrezygnowałem,ale trzeba napisać pismo i wysłać na ich adres poleconym do 10 dni od dnia w którym założyłeś konto.Wysłałem list w poniedziałek.

Zrezygnowanym bo to darmowe konto ma zablokowanie wszystkie funkcje które się da :)PO 3 dniach jechania dodawarkami po moim katalogu (ok 200 wpisów w 24 h)EsyDiru,katalog wyłączyli sami,bez upominania :).Tak jak pisałem wcześniej dobre miejcie na wizytówkę ale nic więcej.

Konto jeszcze aktywne.

To tak dla tych co lubią poczytać - wywiad z "kimś tam" z 1&1: https://interaktywnie.com/biznes/artykuly/e...ek-16965?page=2

Ja tam wciąż nie wiem na co wy narzekacie... za darmo i źle...

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Też potwierdzam :) Widać, że coś robią, tylko mogli tak od razu, wtedy by ludzi tak nie nastraszyli. Postawiłem u nich stronę na WP, śmiga aż miło, żałuję tylko, że nie można podpiąć przynajmniej 1 własnej domeny, bym coś ze swoich przeniósł.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Do wszystkich niewiężących ze można zrezygnować z ich uslug: dostalem dzisiaj taki e-mail

Szanowny Kliencie,

Otrzymaliśmy Pani pismo "Wypowiedzenie umowy".

Jest nam przykro tracić Pana jako klienta.

Po dokonaniu wypowiedzenia w systemie otrzyma Pan osobnego e-maila.

Pozdrawiam serdecznie,

Magdalena Węgrzyn

Zespół Hosting 1&1

1&1 Internet Sp. z o.o.

1&1 Internet Sp. z o.o., ul. Złota 59, 00-120 Warszawa, Polska Tel. 22 3974316, pomoc@1and1.pl

NIP: 5252479743, kapitał zakładowy: 1 000 000 PLN, Sąd Rejonowy dla M. St. Warszawy, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, KRS 0000361053.

Tak jak mówiłem szczekali hostingi który boją się konkurencji i których nie stać na taka promocje.o

pisemnie czyli mam na kartce je napisać czy emailowo ?

co do płatności po dwóch latach jaki mogą mi wystawić rachunek , czy przypadniem nie jest tak że przez dwa lata nic nie placisz a wrzeczywistosci koszt utrzymania to okolo 200 - 300 miesiecznie to po 2 ch latach skladasz wywiedzenie a tu do domu rachuneczek za swiadczona usluge..

znalazłem coś cancel.1and1.co.uk czy ktoś to obczaił z anglika ejstem niezbyt dobry ale czy ktos wie do czego służy ten pane? te cance to wiem że od anulowania ale czego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności