Skocz do zawartości

1&1 wchodzi na polski rynek

paszczur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z tym ukrytym regulaminem widać biorą przykład z 1&1, jakaś nowa moda :)

Oferta tak samo ciekawa jak 1&1, może i tam coś założę, chociaż ten limit maili nieco odstrasza.

https://www.ovh.pl/pomoc/dokumenty/szczegol...lny_starter.pdf

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

A mi aktywowali konto bez mojej ingerencji :]

Odpisałem grzecznie, że w ciągu 30 dni ma to konto zniknąć ponieważ nic nie potwierdzałem :]

Wczoraj dostałem emaila z przeprosinami i z info, że przekazali dane gdzieś tam, a dziś otrzymałem emaila, że umowa została rozwiązana i moje dane zostały wykasowane, więc jak widać można sie z nimi dogadać :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Z tym hostingiem w 1and1 jest lepsza jazda. Zarejestrowałem sobie konto 28 sierpnia, ale nie wybierałem od razu domeny. Gdy chciałem dodać ją po paru godzinach, okazało się, że serwer zgłasza błąd 500 :-) Support odpowiada, że problem jest im znany, ale do dzisiaj nic z tym nie zrobili.

Profesjonalne moduły dla Prestashop.

Witam, czytając wiele postów na wielu forach, nie jestem pewien co do zapisów w regulaminie, bo jeżeli w regulaminie promocji piszę, że nie jestem zobowiązany do opłat za te 2 lata, i reszta zasad, które nie są napisane w tym skróconym regulaminie ma być brana z reg. ogólnego, to jak mam rozumieć zapis o opłatach w regulaminie głównym gdzie napisane jest, że promocje nie wpływają na regulamin główny a jeżeli, są sprzeczności to bierze się pod uwagę regulamin główny( jest on jakby wyżej)??? Może mi ktoś wytłumaczyć ten zapis bo jak na moje rozumowanie to te 2 zapisy się wykluczają... Nie chce się zapędzić w kozi róg, i po 2 latach płacić za to co miało być darmowe...

Oferta jest naprawdę ciekawa i dla mnie wystarczającą, ale nie chce potem zostać obciążany dodatkowymi kosztami, wiem, że na tym forum wypowiadają się ludzie obeznani w temacie, dlatego proszę o pomoc :)

Projektowanie stron www | Grafika https://www.nillo.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności