Skocz do zawartości

1&1 wchodzi na polski rynek

paszczur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
co ty piszesz człowieku!!!

Chyba nie rozumiem :(

Po pewnym czasie powinno też normalnie działać twojadomena.pl

Ktoś mi potrafi odpowiedzieć na wcześniejsze pytanie o podpinanie domen zewnętrznych? Brak takiej opcji, czy ja się nie potrafię tam odnaleźć?

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

@MaxPan

jest dokładnie tak jak napisał slawekch. Możesz do ftp dostać się na te dwa sposoby.

costamcostam.domenastandartowa.pl lub domenaprzypisanadokonta.pl jako host. U mnie najpierw działało przez ten pierwszy sposób.

Pozdrawiam.

Taki mały, blog o pozycjonowaniu. Tutaj kolejny o wszystkim.

Dobra, żyję w w Polsce i nie uwierzę w to, że ktoś coś daje za darmo i nie jest osobą, którą znam... Znalazł ktoś jakiś kruczek? Pal licho koszty przedłużenia, bo jak zarejestruje to jedynie na jakąś stronę zapleczową + hosting do własnych potrzeb, ale jak z funkcjonowaniem? Wszystko działa jak na serwerze działać powinno? Znane są jakieś konkretne dane dotyczące serwera (oprócz transferu...)?

Spółki | Prawo | Sąd

Znane są jakieś konkretne dane dotyczące serwera (oprócz transferu...)?

Podłączam się, nigdzie nie ma info o chociażby CPU, czy RAMie... ;/

+konfiguracja serwera (wersja php/baza?+ ew. ADDsy e.g. curl?)

Czy na 100% nie ma możliwości podpięcia domeny zewnętrznej?

Niby TOPowy dostawca usług, a brak podstawowych informacji na stronie...

Falstart :(

A mi coś nie wychodzi ta aktywacja, co zadzwoni - odbieram i od razu rozłącza.

I tak już chyba 3 razy ;/

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Znane są jakieś konkretne dane dotyczące serwera (oprócz transferu...)?

to co wiem max 10 baz,jedna domena główna 1000 subdomen.FTP działa bardzo szybko.Do panelu klienta można się przyzwyczaić ,ale nie znalazłem CRONA

Na razie mam problem z poczta i konfiguracja serwera smtp.Prawdopodobnie serwer blokuje wysyłanie przez skrypt e-mail,próbowałem z 3 rożnych serwerów smtp.Jutro napisze na suport ciekawie co powiedzą.

Czytałem regulamin. Jest tam mowa o domenach (liczba mnoga). Może to sugerować, że będzie można podpinać/rejestrować inne domeny, tylko że już odpłatnie. Może jeszcze nie uruchomili tych opcji? Czyżby testowali sprawność funkcjonowania hotline-a? :(

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

....długo czekaliście .. ?

20min. Tylko nie wiem czy się udało, czy nie, bo po podaniu kodu coś tam powiedziało niezrozumiałego.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności