Skocz do zawartości

1&1 wchodzi na polski rynek

paszczur

Rekomendowane odpowiedzi

Czekałem 30 min,katalog nie postawiłem,skrypt nie wysyła e-mail,nie sprawdza PR i poprawność kodu HTML.Prawdopodobnie coś lepszego jak wizytówkę na tym serwerze nie postawisz,maja zablokowane wszytko co możliwe do zablokowania :)Jutro napisze na suport.

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja mam poważny problem nie wiem co jest grane, w pierwszym formularzu wprowadziłem niezbędne dane potem potwierdzilem je następnie wybrałem hasło i puściłem dalej, dostaje kod i mam go wklepać przez telefon tyle że nie dzwoni , właśnie podjąłem 11 próbę i nic, numer telefonu jest dobry (komórkowy) a telefon to nokia 5700 express music .

czy muszę wypełnić formularz od nowa czy da się to uratować? mail w support puściłem

telefon mam w orange

wpisywałem numer tak jak wyżej podany przykład.

to już nie rozumiem co robie źle,

wypełnie formularz rejestracyjny jeszcze raz zobaczymy co sie stanie

dam znać

===============

Uwaga!

* Twoje zamównienie zostało przyjęte. Nie możesz w tej chwili zamówić drugiego pakietu.

=====================

no i lipa. jak moge wyedytować dane? sprawdzilem w telefonie z uzyciem *555 i okazalo sie ze pomylilem sie o jedna cyferke !!! jak to naprawić

Jak daja za darmo to juz wiekszosc weszy podstep...

Ta firma w zeszlym roku miala ponad 200 mln zysku (euro lub $ !!!) wiec jesli wydadza kilka

"melonów" na promocje w Polsce to dla nich nic...

No wybacz, ale w tym kraju nic nie jest za darmo... Wystarczy spojrzeć na rządowe pomysły, które ograniczają się do 'zabierz obywatelowi', a nie 'daj'... Także lepiej ostrożnie podchodzić do wszelkich nowości, niż lecieć 'na hurrra, może się uda'. :jezyk1:

Ale dobra, nie odbiegajmy od tematu. Jakby ktoś miał jakieś (konkretne) informacje dotyczące tego, co tam stoi to proszę o informację. I dziękuję tym, którzy już coś podali od mojego ostatniego posta (wybaczcie, że nie po nickach)

Spółki | Prawo | Sąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności