Skocz do zawartości

1&1 wchodzi na polski rynek

paszczur

Rekomendowane odpowiedzi

Maxpan,

to ten adres (coś nie wyszło):

https://www.wykop.pl/link/449923/hostingowy...comment-2807469

nigdzie nie napisałem ani jednego słowa krytykującego 1i1 , trudno by Ci było znaleźć forum na którym bym krytykował jakąkolwiek konkurencyjną firmę.

bardziej Twoje wypowiedzi wyglądają jakbyś był tam zatrudniony - żart oczywiście :)

PS coraz więcej osób na forach pyta jak się od nich wyrejestrować, jak się komuś uda prosiłbym o informację + w jaki sposób tego dokonał (czysta ciekawość)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A według mnie to za bardzo nie ma o co kopii kruszyć. Ile ten hosting może kosztować? Z odnowieniem domeny 300-400zł przez dwa lata. To nie majątek chyba.

A dyskusje na różnych forach to tylko woda na ich młyn. W końcu jedna z zasad PR mówi: nie ważne co się mówi, ważne żeby mówili. I jak widać ich metoda świetnie się sprawdza.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

o wiele ciekawsze komentarze pod tym artykułem.Na pewno nie jestem tam(1&1) zatrudniony,ale czym więcej Polska konkurencja zruca się tym więcej oni klientów zgarniają.Nie testowałem ich kreator,ale jeżeli jest przejrzysty dla laika, to mikro firmy(salony fryzjerskie,solarium,wulkanizacje i td) mogą masowo zakładać tam wizytówki,bo na poważne serwisy ten hosting nie nadaje się.Jakieś proste zaplecze,wyszpiegować linkami i będzie link to link :).Czas pokaże, ale startować i strzelać sobie w kolana taka firma nie będzie.Rodzimi biznesmeni ich by zlinczowali.

Witam a może ktoś z was wie gdzie po stworzeniu subdomeny można wrzucać nową stronkę bo ja tam żadnych osobnych katalogów nie widzę.

Biuro Rachunkowe KABA - Pełna obsługa Twojej firmy.

Bramy przesuwne - Wspaniałe ogrodzenia dla twojego domu

Podajniki pneumatyczne zaoszczędzą mnóstwo twojego czasu a czas=$

kaba zrób w ustawieniach domeny przekierowanie na nowy folder.

Zabawne jak to się ludzie rzucili, żeby tylko dla nich nie zabrakło a teraz marudzą. Ciężko się było wstrzymać tydzień, czy miesiąc :D

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Dziś mnie coś zaskakującego spotkało. A otóż dnia 27.08.10 jak tylko pokazało się że można się rejestrować postanowiłem to uczynić. Podałem wtedy nr komórkowy Plusa. I za nic nie mogłem aktywować konta. Podobno wymagają telefonu stacjonarnego. A tu dziś nagle bez żadnego telefonu dostaje e-maile o aktywności konta. heh Trochę dziwne zachowanie.

Ps. Czy ktoś wie jakie są opłaty po dwóch latach ?

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Nikt nie wie, bo nigdzie tego nie ma...

Do mnie 2 razy dzwonił automat z 2 różnych numerów - miałem aktywować, ale że nie ma jasnych zasad to sobie odpuściłem - teraz juz dostałem 2 emaile ż info, bym postepował zgodnie z czymś tam by dokonczyć rejestrację aktywowaniem konta.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Mi aktywowało dwa konta bez rozmowy z automatem. Dzwonili parę razy, ale za każdym razem były problemy. W poniedziałek przysłali maila, że konta są aktywne itd.

Może uznali, że zbyt dużą ilość klientów tracą przez tą "dziwną" formę aktywacji.

Jak mi wczoraj ich konsultantka powiedziała, że z dnia na dzień serwis będzie aktualizowany. Z czasem wszystko się okaże.

Pytałem w pomocy na temat WHOIS. Dostałem odpowiedź, że mają jakąś awarie (niedopatrzenie?) w systemie. W piątek powinno być wsio okey.

Wiadomość dostałem w poniedziałek, więc może się przedłużyć zapewne. Ja ogólnie jestem zadowolony z ich usług. Mają kilka niedociągnięć, ale widać, że się starają. Co do haczyków: nie wyobrażam sobie żeby takowe były. Dla zainteresowanych polecam wywiad kogoś-tam z gościem z 1&1.

Co do aktywacji: Wysłałem im łącznie 3 e-maile i również zostało moje konto aktywowane "z palca" :-)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

zuymen: Możesz podać link do tego wywiadu, albo chociaż odrobinę bardziej sprecyzować? Bo na frazę wywiad kogoś-tam z gościem z 1&1 niewiele znajdziemy. :-)

Chyba że o ten wywiad chodzi:

?

jak zerwać umowe? gdzieś na wykopie był link do kasacji ale gdzieś zawieruszyl sie,

pozatym nie aktywowalem pakiety a oni sami to zrobili przyszedl mail ze moja domena jest aktywna i wpisana w dns LOL , myslalem ze za 30dni pakiet sam sie skasuje a tu psikus

co teraz????????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności