Skocz do zawartości

Celebrating Google's 6th Birthday

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne ze mozna. W kazdej chwili mozesz sie wypisac.

A dopisywanie kogos to jest dziecinada i ja nie wiem jak ty o takich glupotach mozesz mowic... Jakby to jakieś przedszkole było.

A dopisywanie kogos to jest dziecinada i ja nie wiem jak ty o takich glupotach mozesz mowic... Jakby to jakieś przedszkole było.

Jednak istnieja pewne prawa co do zapisywania ludzi do list mailingowych. Jak poszukasz na forum to byl ten temat omawiany.

Radzilbym Ci wprowadzic jakis system potwierdzajacy subskrypcje, bo mozesz sie znalezc na liscie serwisow spanujacych.

Ja nikogo nie dopisuje

Ty nie ale ktos moze uzyc Twojej strony i biuletynu do tego aby dodawac adresy ludzi ktorych nie lubi. W praktyce bekniesz za to Ty bo masz zle zrobiony system dodawania. Niestety tlumaczenie, ze to nie Ty nic nie da bo jak udowodnisz, ze stales sie ofiara?

Lepiej to szybko popraw zanim zajmie sie Toba mordplik i nie trafisz do RBL.

a to chyba był wątek o Google ;)

Cerebru - po prostu przestań ciągle się ogłaszać.

Zrób sobie wpis w podpisie ;) -> zapraszam do newsletera; i będzie spokój.

Oszczędzisz innym nerwów i paluszków, które mogą się przydać w ciekawszych rozmowach :(.

No dobra, to może ja spełnię rolę "złego porucznika".

CEREBRU, sprawa wygląda tak:

1. Masz dokładnie takie same prawa użytkownika tego forum, jak ja.

2. Zdecydowanie nadużywasz tych praw dla "promocji" swojej strony i owego produktu, którego ceny jestem bardzo ciekaw nadal (skorzystaj z PM)

3. Merytoryczna jakość Twoich wypowiedzi stawia pod ogromnym znakiem zapytania Twoje kompetencje w branży, w której chciałbyś uchodzić za wiarygodne źródło. Powiem więcej - odpowiedź na pytanie o Twoje kwalifikacje jest jednoznacznie negatywna.

4. Trzeba mieć wyjątkowy tupet, żeby występować z ofertą (pomijam już, że target tego forum jest nietrafiony) - docelowo płatną - publikacji rżniętych z zamiaszczanych tu wypowiedzi (a jak twierdzisz i z innych źródeł), a objawianych jako news spod Twojego pióra.

5. Usiłujesz uszczęśliwiać sobą i swoją twórczością na siłę nie pytając, czy ktoś ma na to ochotę. Odpowiadam we własnym imieniu - nie mam na to ochoty, CERBERU.

6. Doceń to, że pozostali uczestnicy forum są subtelni i w rewanżu nie przeginaj pały. Przyjmij do wiadomości taki komunikat: nie narzucaj się. Zabieraj głos, gdy masz coś rzeczowego do powiedzenia lub chcesz zadać pytanie. Nie bij piany i nie powielaj wcześniejszych wypowiedzi. Zachowuj się. Byle jak, ale się zachowuj.

7. Nie traktuj tego jako "personalny atak" tylko jako reakcję użytkownika forum na zachowania innego użytkownika. Nie prowokuj kolejnych.

Amen

PS

Nie mogę się powstrzymać :( CEREBRU, ludziom wydaję się, że Internet to takie miejsce, gdzie można bezkarnie odreagować realne porażki, stresy i kompleksy. Na Twojej stronie (nie jest to zaproszenie do dyskusji na ten temat) znalazłem zdanie "Naszym głównym celem jest dążenie do szybkich efektów w reklamie i pozycjonowaniu i tylko u nas takich efektów możecie Państwo oczekiwać". Dodaj "prawdopodobnie" - jeżeli nie przez wzgląd na kompetencje niektórych forumowiczów - to przez szacunek dla obowiązującego prawa. Ktoś może poprosić Cię przed sądem o udowodnienie tego stwierdzenia.

Amen na sto procent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności