Skocz do zawartości

NotFunny.pl - chciałbym poznać waszą opinię

voter101

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jakieś 2-3 miesiące temu wystartowałem ze stroną https://notfunny.pl i już się trochę rozrosła. Poprawiłem co zobaczyłem źle, konkurs nawet zorganizowałem. Lecz niestety... nie było mi dane poznać opinii osób neutralnych. Słyszę tylko, że fajna i w ogóle, ale to od osób, które bacznie obserwują rozwój strony.

Co wy na temat wykonania, nie zawartości tej strony sądzicie? Bardzo miło by było poznać wasz punkt widzenia. Krytyka, konstruktywna mile widziania.

https://notfunny.pl

Pozdrawiam

Wiktor "Voter101" Mociun

Pierwsze wrażenie:

- wchodzę i nie wiem o co chodzi, a nie chce mi się czytać misji strony

- nie wiem gdzie kliknąć, menu po prawej stronie w górnym rogu - chyba najgorsze miejsce ( całe szczęście że nie w dolnym prawym rogu !!! )

Koniecznie umieściłbym chociaż kilka najnowszych żartów na pierwszej stronie, żeby każdy wchodząc widział ostatnio dodane- pewnie byłoby to i dobre rozwiązanie dla ludzi częściej odwiedzających tą stronę. Przecież nikt nie będzie kilka razy czytać treści którą obecnie umieściłeś na stronie głównej - wyrzuć to na jakąś podstronę.

Pierwsze wrażenie:

- wchodzę i nie wiem o co chodzi, a nie chce mi się czytać misji strony

- nie wiem gdzie kliknąć, menu po prawej stronie w górnym rogu - chyba najgorsze miejsce ( całe szczęście że nie w dolnym prawym rogu :) )

Koniecznie umieściłbym chociaż kilka najnowszych żartów na pierwszej stronie, żeby każdy wchodząc widział ostatnio dodane- pewnie byłoby to i dobre rozwiązanie dla ludzi częściej odwiedzających tą stronę. Przecież nikt nie będzie kilka razy czytać treści którą obecnie umieściłeś na stronie głównej - wyrzuć to na jakąś podstronę.

Dzięki za ten pomysł! Przy odchudzaniu strony na pewno skorzystam. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności