Skocz do zawartości

Blokada Konta Google Adsense

djoles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja i tak nie wierze

Nie musisz wcale wierzyć - przyjrzyj się tematycznym wynikom googla, to zobaczysz że ta strona to nie byle gówniana wyszukiwarka. Prawda jest brutalna w tym wypadku.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

ubolewam, ze jest cenzura na tym forum. napisalem posta w tym temacie i zostal skasowany.

konto google olesia zostalo zablokowane bo firma hapro media

łapie takie płoteczki w swoje sidla. rozpowszechnial utwory

Malenczuka, ktory to wlasnie ma podpisana umowe z ta anty firma.

Takimi sprawami powinien zajmowac sie spav.

@adiS87

malo jeszcze widziales i duzo rzeczy nie wiesz ;-)

He wkurzył się bo mu konto zablokowali, pewnie miał wstrzymaną płatność i ######

do tego ostatni miesiąc, masakra dla niego bo cała gotówka przepadła

nie zablokowali konta tylko wyświetlanie reklam na jednej domenie

ubolewam, ze jest cenzura na tym forum.

no jest cenzura, przez ostatnie kilka dni ciągle znikają z forum dobre posty

@adiS87

malo jeszcze widziales i duzo rzeczy nie wiesz ;-)

Wynika z tego że ty nie dość że widziałeś, to jeszcze wiesz jakie reklamy wyświetlały się na omawianej stronie i chętnie podzielisz się tą informacją?

Patrząc na podobne witryny do których google jeszcze się nie dorwało widać że wyświetlają się najbardziej śmieciowe reklamy "cycki dody" itp.

I szczerze nie rozumiem jak wśród takiej dżungli reklam każdej większej od poprzedniej z tylu sieci afiliacyjnych naraz najbardziej niszowe reklamy wyciągały 5000 euro i więcej (wd pierwszego posta) miesięcznie...?

Może, powtarzam MOŻE gdyby na tej stronie znajdowały się tylko i wyłącznie jednostki adsense jakoś bym to zrozumiał ale przy aktualnej "czytelności" grafiki na tej stronie... pozostanę przy swoim ;)

kolego,

reklamy google sa prawie na kazdej stronie z muzyka wiec nie wypisuj takich bzdur,

ze google jeszcze sie nie dorwalo. Fakt wiele z tych stron lamie regulamin, ale sa tez takie

ktore tego nie robia i google daje przyzwolenie nie blokujac konta wiec jednak mozna.

ps: co do reklam jakie wyswietlaja sie i ile mozna zarobic nie ma co dyskutowac.

Ja wiem swoje, Ty wiesz swoje i niech tak pozostanie.. amen.

Skoro erotyka itp istnieje w googielku to muza przy tym to maly pryszcz.

Patrząc na podobne witryny

'podobne' robi wielką różnicę. To że Ty nie doświadczyłeś pozytywnych zarobków, nie znaczy, że nie można ich osiągnąć. Tak się składa, że mam pewne doświadczenie w tym temacie.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Na miejscu właściciela tej strony to bym postarał się usunąć te podstrony i błagał Google o odbanowanie domeny, a nie próbował się sądować z gigantem...

Moim zdaniem to jest z jego strony głupota. Mając taką stronę, gdzie adsense jest głównym źródłem dochodu, starałbym się o to źródło jednak dbać. :D

Pora bym ja wyraził to co mysle... od początku: Nie możecie pisać, ze nie znam regulaminu - to nie jest moja jedyna strona nie prowadze jej od miesiaca... Google może wyłączyc konto bez powodu... fakt... ale tu podali powód, który jest fikcyjny... to tak jak ja bym napisał do google ze jakas strona budzi zastrzeżenia.. google wylacza reklamy... a żeby je włączyć trzeba napisać pismo o kontrzawiadomieniu, którego nie da sie napisać mądrze poprzez porady podane przez google. W zapytaniu do google o kontrazawiadomienie otrzymałem odpowiedz po Holendersku.. Prosze nie pisać, ze nie którzy nie wierza w ex dochody.... bo prosze sprawdzic pozycje google strony, alexa, i statystyki np na PBI GEMIUS... prosze o to byście nie cwaniakowali nie wnosząc nic w temat... Ktos madrze napisał o tych pozwach... fakt jest taki google prowadzi monopol a my dorabiamy google... i narazie nic sie nie zmieni... tym bardziej z mentalnością ludzi, którzy piszą, że nie da się nic zrobić itp itd... Panowie troche rozumu... czy jak by w czasie zaborów nie było zrywów to czy byśmy mówili po Polsku??? z całą pewnością nie... Tu jest tak samo...

468x60.gif

pobieranie z wrzuty Pobieranie mp3 z wrzuty bez limitów

darmowe mp3 Darmowe mp3, download mp3

imprezy Imprezy, kluby i dyskoteki w Twojej okolicy

Prawda jest taka, że zgarniałeś(asz) kasę na piractwie i temu nie zaprzeczysz.

Druga prawda jest taka apropo monopolu google - jak znasz lepiej płatny system, lub taki, w którym będą Cię przepraszali za to, że Cię wyprosili za łamanie praw autorskich to się do nich przenieś.

to tak jak ja bym napisał do google ze jakas strona budzi zastrzeżenia..

To pisz pisma, sam bym tak zrobił. Sam zgłaszam sporo stron łamiących regulamin, niestety często bezskutecznie, bo widać formularze google mają kiepską moc przebicia.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Ja rozumiem twój bol po stracie konta Google , wiele osób tutaj stroaciło konta z tego czy tamtego powodu. i nic na to nie proadzisz. masz bana i tyle. sprawa zajmie Ci lata - chcesz tego ?

A co google obchodzą jakies pozycje alexa ... złamałes prawo i otrzymałes o tym informacje.

Jaka mentalność ludzi - kiedy to jest naga prawda !

Co do czasu prowadzenia strony: dla G nie ma to znaczenia czy prowadzisz strone 1 dzien czy lata świetlne ... może dac banana w dowolnym momencie - Ty akurat dostałeś teraz.

nie ma co płakac - trzeba zakasac rekamwy i znaleźc inne źródło dochodu - obawiam sie tez że żadnego konta w A$ już na siebie nei zalożysz.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności