Skocz do zawartości

www.AgroDom.veus.pl

Lukasz1

Rekomendowane odpowiedzi

Czy linki wychodzące osłąbiają pozycję strony ?

12 linków wychodzących jak dla mnie to DUŻO.W serpach sukcesu nie wróże.Sam mam 2 strony w tematyce Noclegi w Sudetach,dużo graczy w tym temacie,ale w 4 miesięcy wywiodłem stronę w TOP10(postawiona na Joomla).

To znaczy strona ma promować moje gospodarstwo agroturystyczne.

W zakładce galeria znika animowany baner .

Strona jest przyjazna dla oka.

Jesli chodzi o linki wychodzące to im mniej jest ich tym lepiej.

Swiadomie w galerii usunąłem animacje flash dlatego, że zdjęcia były zasłaniane przez animację. Nie wiedziałem jak sobie z tym dać radę więc tak to zrobiłem.

W zakładce galeria znika animowany baner .

Strona jest przyjazna dla oka.

Jesli chodzi o linki wychodzące to im mniej jest ich tym lepiej.

Postaram się usunąć zbędne wychodzące linki.

Szata graficzna zostawia trochę do życzenia, tak samo jak i animacja. Mimo to tragedii nie ma :P

Nie wiem jak inni, ale pokombinowałbym z tymi ikonkami i obrazkami w lewej kolumnie - osobiście starałem się je kliknąć, więc myślę, że warto podpiąć pod to jakieś podstrony/zdjęcia.

Szata graficzna zostawia trochę do życzenia, tak samo jak i animacja. Mimo to tragedii nie ma :)

Nie wiem jak inni, ale pokombinowałbym z tymi ikonkami i obrazkami w lewej kolumnie - osobiście starałem się je kliknąć, więc myślę, że warto podpiąć pod to jakieś podstrony/zdjęcia.

Mam starego Flasha a nowego się jeszcze nie dorobiłem więc animacja trochę się częsie. Przydałoby się jedno szerokie panoramiczne zdjęcie.

Myślałem o tych ikonkach i obrazkach, ale nie mam koncepcji gdzie je przekierować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności