Skocz do zawartości

Forum SMF problem ze znalezieniem meta gdzie jest temat i opis?

wyborowagold

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem, mianowicie chciałbym zmienić opis mojego forum, ten który ukazuje się na google pod tytułem strony, mój SMF umożliwia mi zmianę tytułu forum w panelu administracyjnym, nie wiem jednak gdzie mogę zmienić opis strony...szukam wśród plików i nie mogę skojarzyć...czy ktoś może korzysta z smf i przypadkiem wie gdzie to zrobić?

Serdecznie dziękuję za pomoc w uzyskaniu informacji, jeżeli macie Państwo problemy związane z Państwa pobytem za granicą, służę w zamian radą i pomocą w znalezieniu odpowiedzi na nękające Państwa problemy. Zapraszam w tym celu na forum Forum społecznościowe: Polacy na Świecie...

Korzystając z okazji, żeby nie zakładać szybko nowego wątku i aby nie być przypadkiem posądzonym o krypto reklamę, proszę o pomoc w ustaleniu następującej kwestii: czy bot google uzna to za spamowanie jeśli nazwa działów będzie zawierać wszędzie termin: Polacy?

Dziękuję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności