Skocz do zawartości

http://www.shtv.livenet.pl/

xylaz

Rekomendowane odpowiedzi

Silent Hill TV to strona przeznaczona głównie dla fanów gier z serii Silent Hill. Jeśli chodzi o konstrukcję strony to są tam jedynie podstawy html. W miarę poznawania lepszych sposobów budowy strony, będzie ona poprawiana i dlatego słowa krytyki, sugestie są zawsze cenne. Jeśli chodzi o zawartość, to część linków z menu głównego jeszcze nie działa (niektóre działy są lub będą w budowie, ukończony jest dział 1 części gry). Dźwięki w menu są dodane testowo.
shtvbanner1.jpg

W intro powinno pisać coś w stylu [klik,enter] bo nie wiadmo jak wejść dalej :)

Strona ogólnie niezła, no ale to prawie sam flash :( zaprdzo nie ma czego oceniać tylko grafika i czytelność [ nie ma kodu xhtml]

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Witaj

Ciekawa koncepcja, podoba mi się.

Jedyne co bym zmienił oprócz tego co napisał Stwor, to scrolle - na takie, żeby mieć większy wpływ na przewijanie strony, tzn. chodzi mi o przewijanie np. z paskiem, że klikasz na pasek i szybko przeciągasz od dołu do góry całą stronę. Bo tak jak jest teraz to nie wiadomo jak długi jest oglądany dokument - trzeba kliknąć na strzałkę i czekać jak się przewinie (oczywiście jest to pierdółka, ale w oczy mi sie rzuciła).

Poza tym OK.

Pozdrawiam

rpnet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności