Skocz do zawartości

Blast Xrumer - ile naprawdę jest wart

kazek76

Rekomendowane odpowiedzi

IT nie, sądze, że ściemniałeś wtedy, albo ściemniasz teraz, ze wskazaniem na wtedy :)

kazek76 masz tą strone może w narzędziach G i jestes w stanie podac ilośc BL w/g nich?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie, raportu nie było, tylko kilka przykładowych. IT strona nie straciła geolokalizacji, a informacje o niej podawałem Tobie w korespondencji, gdzie odesłałeś mnie, gdzie wpłacić - zdawałem sobie sprawę co to za strona, więc nie wiem po co o tym piszesz - sam sobie teraz szkodzisz, gdyż nie tak dawno pisałeś, że odmawiasz wykonania blasta na strony bez treści, jednak wiem na co zamawiałem i nie mam pretensji.

uśmiałem się, bo pamiętam aferę z domena Xana która balastowana nie mogla być bo NIE WOLNO blastowac czystej domeny.Xaan uparł się, ale IT i tak nie pościł blasta:) bo mowil ze śą zasady i etyka pozycjonerska.Można odkopać tam ten temat.

Kazek, widziały gały co brały. Skoro kupiłeś blasta to musiałeś wiedzieć do czego służy, co się po nim dzieje i jakie są zagrozenia. 200 postów już masz wiec świeżakiem nie jesteś. Nikt przecież przed tobą żadnych faktów nie ukrywał, jeśli teraz biadolisz że coś jest nie tak to coś jest z tobą nie halo.

O co w ogóle biega skoro blast przyniósł pożądany efekt???

Albo została odwalona chała przez wykonawce albo Blasty G dają

Nie wiem jak było z jakością wykonanej usługi, ale niestety niektórzy chyba zbyt wiele od blastów oczekują. Coś tam dają, ale nie można oczekiwać cudów - wtedy każdy za 50$ by miał top na co tylko chce....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

IMO to fajna metoda ale dla stronek hobbystycznych , prywatnych czy nie mających zbyt dużego znaczenia biznesowego, żadna szanujaca się firma nie pozwoli śmiecić na forach, blogach wpisami od czapy z poważnym adresem docelowym na takich działaniach może dużo stracić wizerunek firmy.

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności