Skocz do zawartości

Blast Xrumer - ile naprawdę jest wart

kazek76

Rekomendowane odpowiedzi

Xrumer tak jak swl nie nadaje się do bezpośredniego linkowania strony klientów, bardziej do wzmacniania zapleczówek, dopalania wpisów - takie spostrzeżenia nasuwają się po czytaniu opinii o xrumerze.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mam zupełnie inne doświadczenie:

- blast spowodował wejście fraz do top 10 juz po kilkunastu dniach, po 3 mc moge smiało powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony.

ja tez i moge dodać że ilośc BL sie nei zmieniła ;) wiec Y! podle pracuje albo po prostu wykonane na stronach gdzie Y! jest blokowane.

Po 7 miesiącach od pierwszego blasta moge powiedzieć, że liczba BLek jest praktycznie niezauważalna (ale widac w analizatorze anchorów różne dziwne rzeczy wiec blast był).

Więc nei spodziewajcie się, że blast spowoduje pojawienie się miliona BLek... jak zobaczycie 100-200 to bedzie max :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tak Zgred, nie ma wątpliwości, że blast poszedł, bo efekty są i nie wiem dlaczego tak IT zareagował - jakby odczytywał to za atak. Przecież od razu pisałem, że pozwolę sobie upublicznić wyniki, zanim skierował mnie na stronę, gdzie była informacja o płatności i dalszych krokach. To prawda, wynik nie jest oszałamiający i słychać trochę narzekań za treści na stronach, co wedle mnie jest trochę przesadzone, od raz zaznaczam, że to zdanie laika-hobbysty :) Trudność fraz nie jest duża, prócz oczywiście frazy randki i ocena nie jest na podstawie analizy przez narzędzia, tylko na własnej skórze. Np. na o wiele gorszej stronie, także na subdomenie i jedyną różnicą że była świeżynką - fraza randki, wskoczyła na 130/140 - linkowana tylko publikerem, bez innych zabiegów pingowania, lub podlinkowania.

Nie zniechęciłem się do XR i pewnie zamówię jeszcze nie jednego, zwłaszcza że niejaki cenzura, ma okazyjne ceny - ale wynikami już się nie pochwalę :D

żadna szanujaca się firma nie pozwoli śmiecić na forach, blogach wpisami od czapy z poważnym adresem docelowym na takich działaniach może dużo stracić wizerunek firmy.
Nic nie straci, bo nie ma najmniejszego wpływu na to czy blasta masta nie puści konkurencja co też się zdarza.

Co do samego blasta to jak najbardziej powinno się wymagać raportu po jego zakończeniu z listą gdzie został dodany wpis czy też zarejestrowane konto. Bez tego jest to kupowanie kota w worku, bo blaster master może zainkasować $$$ i blasta nie zrobić. Parę wyrywkowych linków też o jego wykonaniu nie świadczy.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Prosta sprawa test pokazal 2 rzeczy :

1. jesli zamawia sie usluge warto dopytac sie kiedy da ona efekt

2.czysta domena + xrumer to nie zawsze dobry pomysl

czyli juz nie informujesz klientow kiedy warto blastowac i jakie moga byc negatywne efekty, zgodnie z etyka seo, jak to zrobiles z Xannem? :)

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności