Skocz do zawartości

Blast Xrumer - ile naprawdę jest wart

kazek76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hmmm, ciekawe czemu nie dostaliście raportów... Zawsze, gdy zamawiałem jakiegoś blasta za granicą, to otrzymywałem pliki z raportami, kontami itp.

No cóż, to już zależy tylko i wyłącznie od sprzedającego, chociaż ja bym nie kupił usługi, bez jawnego potwierdzenia jej wykonania :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

w życiu bym nie kupił blasta bez listy wpisów, przeciez tak czy inaczej w yahho będzie można sprawdzić skąd są linki i mieć listę indeksowanych stron, a nie tych co niby są dodane a ich nie ma

Djjurek - widac ze nie masz pojecia o blastach. Twierdzisz ze liste bl wyciagniesz yahoo - smialo pokaz jak to robisz . Domena www.it-management.me - ponad 20 tys linkow zbudowanych.

Zawsze mozna np posilkowac sie google webmaster tools. Poza tym po co komu wzrost bl , blast robi sie zeby byl wzrost pozycji.

dalej nie rozumem takiego podejścia, przecież bazy forów trzeba aktualizować nonstop więc ew. strata po dostarczeniu raportu komuś kto ją wykorzysta do np. zcrackownego xr jest raczej nikła, z resztą po znalezieniu jednego zaspamowanego forum można znaleźć resztę do których dodano podobne wpisy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności