Skocz do zawartości

Gdzie obstawiacie wyniki?

MateuszI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Na surebetach nie zarobisz ponieważ przy dużym obrocie dostaniesz limit, tak jest u 90% buków. Bukmacherzy nie są głupi, widzą co się święci. Dla nich najlepsi/najgłupsi klienci to grający kombinacje i różnego rodzaju ciągi po kilka/kilkanaście zdarzeń. Właśnie dlatego praktycznie każdy buk promuje top mecze na dziś i innego tego typu akcje. Niedoświadczeni myślą, że za kilka złotych wygrają setki hehe. :P

Właśnie o tym pisałem :( . Dlatego najlepiej grać w Betfair. Dla niezorientowanych : można tam zostać bukmacherem i samemu wystawiać kursy B)

Nom i tak jak pisałem długo nie poszalałem za 40zł. Dziś się zabawiłem w obstawianie Water Polo i popłynąłem. Nom cóż zdarza się... Co innego jak ktoś z was miałby znajomych gdzie chcieli by obstawiać mecze Kajak Polo gdyż 1-5 Września zaczynają się Mistrzostwa Świata gdzie będą 3 ekipy z Polski. Więc jest kasa do wyciągnięcia. Tylko trzeba jakiegoś bukmachera namówić na zakłady. Może ktoś zna osoby co są chętne do dodania takich zakładów ?

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Ja gram na tobecie. Głównie obstawiam piłkę nożną, ale tylko niskie ligi (3,4 lokalna - świętokrzyska). Opłaca się mieć znajomych, grających w tych drużynach, bo dzięki sprawdzonym informacją, już parę zakładów po kursie 20 czy 15 (combo) mi weszło :P

Wychodzę na plus, no i mam fajną zabawę, aczkolwiek nie upatruje w tym jakiegoś źródła mojego utrzymania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności