Skocz do zawartości

[Startup] Start Cms

nutado

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa linki wychodzące w stopce? Hmm...

Może lepiej zaproponuj na przykład 5 jakiś templatek i opcję płatną 10zł na osobę, że może usunąć link do Ciebie.

Wiesz, że tu wszyscy są sfiksowani na temat linków wychodzących ;-)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zuymen nie wiem jak tam link do autora ale do templatek to łatwo usunąć, zrobić taką samemu - raczej nic trudnego

nutado tak jak już Mion napisał, popraw linki do kategorii, niech będą takie jak do stron (spacje zamieniać na -), z edytorów polecam ckeditor.com jest bardziej przyjazny, jak wygląda zarządzanie kategoriami?

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W tym tempie kiedy będzie gotowy - na Wielkanoc ...

---

PS Nie rozumiem sensu ogłaszania startppów półproduktów.

Może powinien powstać kolejny dział forum - Mam w planie wykonanie :rolleyes:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W tym tempie kiedy będzie gotowy - na Wielkanoc ...

Niestety mam wyjątkowo mało czasu - obowiązki rodzinne (dwójka dzieci w wieku żłobkowym i przedszkolnym potrafi być bardzo zajmująca) i zawodowe.

www.startcms.webd.pl

Po poprawkach:

obsługa błędu 404 (nie istniejących stron) ("dwutorowo")

przekierowanie index.php, oraz index.html na domenę

ckeditor z dodatkiem uploadu zdjęć

adresy kategorii zamiast spacji jest "-", choć nie do końca w takiej wersji (zawierają pl znaki), jak adresy stron.

Można potestować i ew. uwagi napisać.

Przy okazji dziękuję wszystkim za dotychczas wskazane błędy i sugestie.

Określ się jeszcze cenowo za przedmiotowe oprogramowanie.

a co z aktualizacjami?

Jeśli będą to raczej darmowe. Choć nie przewiduje dodawania żadnych dodatkowych funkcjonalności - to ma być bardzo prosty cmsik na zaplecze.

Oczywiście, jeśli zrobię jakieś poprawki wynikające z błędów, to je udostępnie.

Mała uwaga - biorąc pod uwagę przeznaczenie cmsika i jego cenę, proszę nie oczekiwać 24 godzinnego supportu.

Poniżej przykład integracji z innym szablonem z aktywnymi tylko stronami i tagami (bez kategorii, wyszukiwarki, rss):

www.startcms.webd.pl/demo2/

no to dobrze. a tak w ogóle to jak się tam mają meta keywords i description? będzie osobne ustalanie dla każdego arta/kategorii czy jak?

Description jest puste (wtedy samo się "dopasowuje" do zapytania z wyszukiwarki), lub jest brana początkowa część z treści.

Co do keywords, to nie widzę sensu w tym, by tego w obecnych czasach używać.

Postanowiłem zmienić zupełnie zarządzanie kategoriami, id adresy będą bez polskich znaków. Mam też kilka poprawek do zrobienia.

Jeśli ktoś ma jakieś uwagi, czy propozycje, proszę pisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności