Skocz do zawartości

Webas.pl

feniks2003

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy ktoś korzysta z usług tej firmy? Mają dośc cikeawe ceny jeśli chodzi o małe serwery, a takie są właśnie mi potrzebne. Tylko nie wiem czy warto tej firmie zaufać, bo przy ostatnich przygodach z nazwa.pl wolę się upewnić.

Skuteczne pozycjonowanie stron w Google powinno byc priorytetem dla każdego sklepu internetowego.

niestety, jestem na nie...

zamówiłem sobie konto.. wypełniłem formularz..

nie ma automatycznego zakładania konta, ale to rozumiem.. jak się zaczyna, to nie ma kasy na oprogramowanie.. więc się zakłada serwer z ręki..

ale w takim wypadku pilnuje się poczty.. a ja dostaję maila od admina po blisko dwóch godzinach z prośbą o wpłatę pieniędzy.. tylko za co?.. za złożone zamówienie?.. bez możliwości przetestowania serwera?

to już mi się nie podoba..

do tego zasugerowałem nazwę konta.. i nazwa "znikła".. admin prosi mnie o podanie nowej nazwy..

więc wysłałem maila z informacją i pytaniem o te minimum dwa dni do testowania.. i cisza narazie.. zaraz miną dwie godziny..

więc.. szkoda.. ale - narazie - nie polecam..

Lubię kiedy kobieta...

a tak ogólnie, to nie chce mi się q**** pracować.. ma ktoś sprawdzony system motywacyjny?

| serwery, hosting

| ogłoszenia bezpłatne

| katalog stron

Dostałem odpowiedź od Admina:

Nie prowadzimy okresu probnego.
Placi Paan za profesjonalny serwer a przy tych kwotach jest to za duze obciazenie dla nas przy uruchomieniu kont testowych

no cóż.. ja kota w worku nie kupuję... jeśli ktos chce ryzykować, to proszę bardzo..

w.

Lubię kiedy kobieta...

a tak ogólnie, to nie chce mi się q**** pracować.. ma ktoś sprawdzony system motywacyjny?

| serwery, hosting

| ogłoszenia bezpłatne

| katalog stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności