Skocz do zawartości

Skuteczność publikera

szyszy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak prowadzisz katalog,blog,stronę www to unikalne teksty to podstawa dla wartościowej strony ,dla tego sporo katalogów,presceli chce już unikalny opis,art.Ale jak moderator strony przyjmuje duplikat content to to jego zmartwienie.Nie zawsze to est złe.Jak prowadzisz stronę z ogłoszeniami to 90 % ogłoszeń to duplikat content ,ale jakoś te strony kulają :)

1500 :) robi wrażenie, ja narazie walczę z dwoma, a co do forum to oczywiscie że znajde tu opinie użytkowników nie zawsze sa zgodne z prawdą bo co użytkownik to opinia.

Mam jednak pytanie MaxPan napisałes ze do dobrych precli dodajesz unikaty a do smieci śmiecie, tylko jak to kontrolować w Publikerze?

Pewnie sądzi tak dlatego, ze sprawdza logi działania. Kilka osób zauważyło ze duża część precli to "rzadka kupka dziecka". I nie chodzi o to ze dodaje gdzieś gdzie nigdy nie będzie zaindeksowane - dodaje a później okazuje się że nie ma tam niczego pusta strona na przykład - w logach natomiast wisi jako poprawnie dodany.

W rzeczy samej - tak właśnie jest.

Eksperyment Discover.pl

a ktoś zgłaszał to twórcy Publikera? To chyba tak nie powinno być bo sam programik tani nie jest ...

Pojechać przed użyciem ... a potem szukać w spisach Publikera i wyrzucać to wydaje mi się trudne biorąc pod uwagę że wszystkich K/P jest ponad 10000 a nie zauważyłem opcji sortowania po PR, no chyba ze znacie sposób to proszę się podzielić :)

A toś mnie zmartwił, myslałem że na zakupie jednego prgramu się skończy ... Okazuje się jednak że może jednak się pośpieszyłem z zakupem Publikera bo jak narazie efektów zero no i z tego co piszesz wynika że raczej dodaje śmieci do śmietnika. No nic zobaczymy za jakiś czas. Ostatecznie ustawię tysiąc i może wtedy załapie :)

Pewnie sądzi tak dlatego, ze sprawdza logi działania. Kilka osób zauważyło ze duża część precli to "rzadka kupka dziecka".

jest jeszcze po piąte:

22906 https://celzycia.pl/ Aktywny Word Press Aktywny 3 4344 Usuń

22913 https://celzycia.pl/ Aktywny Word Press Aktywny 3 112 Usuń

Duplikatów, a nawet potrójnych jest naprawdę sporo. Nie usuwam, bo skąd mam wiedzieć, który usunąć.

Eksperyment Discover.pl

Publiker to Publiker,a SoBohater to inny produkt (moim zdaniem najlepszy pól-automat z najlepszym suportem).Jednym programem nic nie zalatwisz.Poszukaj na PiO IT pisał obszerny temat o narzędziach do pozycjonowania,warto przeczytać,(casiami oprócz promowania blastow pisze przydatne posty :) nu i przeczytaj cały temat "Narzędzia".Publiker to dobre narzędzie za przestępna cenę,ale bardzo duże zalezę od konfiguracji,bazy i człowieka który jego obsługuje:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności