Skocz do zawartości

Skuteczność publikera

szyszy

Rekomendowane odpowiedzi

pewne doświadczenie w pozycjonowaniu mam, dotychczas wszystko robiłem manualnie, wpisy tylko unikalne do najlepszych precli i katalogów i jakoś udało mi się na no może niezbyt trudne frazy dojść do top3 więc chyba nie najgorzej. Publikera kupiłem bo wydawało mi się że jeśli to automat to będę miał mniej pracy ale narazie to od prawie trzech tygodni dodaję do niego arty w jednym projekcie i juz mi sie kończą pomysły :) a tu się dowiedziałem że nie muszą być unikalne. Ile muszę mieć artów w bazie żeby to jako tako grało kiedy mam ustawione 100 linków na dzień?

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak dla mnie to on średnio działa - na razie oczywiście. Na szczęście mam jeszcze kilka dni na testowanie, być może, że zwrócę licencję na rzecz czegoś innego. Też myślałem, że ot co robiłem manualnie zautomatyzuje a tu na razie kiszka. Nie mam wielkich wymagań - pozycjonuje 3 strony ale sporo słów kluczowych i fraz stąd wszelkie narzędzia wskazane mimo wszystko. Zauważyłem też, że kiepsko program omija tokeny, nie wiem czy tylko ja mam z tym problem

z tymi tokenami to rzeczywiście lipa u mnie wordpresa do ręcznej rejestracji mam ponad 200 sztuk, poza tym proszę mi powiedzieć co robię źle bo w opcjach grupy ustawiłem aby do katalogów i precli wysyłał 100 linków (tak ustawiłem przedwczoraj). Wczoraj zauważyłem że nie wysłał przez cały dzień więcej niz 20-30 linków. Wczoraj wieczorkiem podniosłem ze 100 do 300 i jakoś nie widzę żeby Publikerowi się śpieszyło z dodawaniem linków. K i P po 300 to razem 600 linków dziennie mam rację? Miał ktoś tak? Publikera trzymam na iswift, a już trzy razy zmieniałem hosting więc jakoś nie chce mi sie wierzyć że to wina serwera.

Chciałbym zakończyć temat pewnymi pozytywami. !!!

Publiker dodaje po 300 linków (w ustawieniach grupy jest taka opcja "wysyłaj maksymalnie wpisów katalogi+precle, w standardzie miałem 40 więc dlatego nie wysyłał więcej, teraz jest ok ale swoją drogą nie wiem po co ta opcja skoro każdy może ustawić ile chce w innej)

No i najważniejsze pod pozycjonowaną frazą skok o 10 pozycji w górę i jest top 3.

To się trochę uspokoiłem, bo nie taki ten Publiker zły !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności