Skocz do zawartości

Nie przychodzi mail z odpowiedzia o akceptacji adsense

M17ek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , mam problem zakladam konto i wszytko robie jak karza , na koniec informacja w ciagu 48 h dostaniesz odpowiedz na maila czy twoje konto zostalo zaakceptowane . Jednak zcekam juz drugi tydzien i nic nie przychodzi a jak sie loguje na adsense to mam mozliwosc kampani wszytkich rodzaji prucz wyswietlania bannerow obok tego jest "brak informacji oraz dostepu" czy cos takiego . Zalozylem 2 konto ale tez nic nie przyszlo , wiec chyba to ja robie cos zle , chchailem napisac do suportu ale nigdzie nie znalazlem maila , na forum adsense tez jakis burdel za przeproszeniem .

Byc moze trzeba jeszcze cos zaznaczyc , cos wyslac do siebie na maila z adsense czy cos ?

Z gory dzieki za odpowiedz :)

to znaczy że nei zaakceptowali strony - proste i normalne ze storny gugla.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tak z ciekawości to kiedyś też było to potwierdzanie? Bo nie kojarzę, żebym ta gdzieś jakąś swoją swoją stronę chyba zgłaszał, jedynie PIN listem przychodził i na niego trochę czekałem.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

potwierdzają mejlem zawsze przyjecie do A$ ... nie potwierdzają niczego innego :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Strona przeszlaby na 100 % , nie ma niczego co nie pozwalalo by na to , kiedys juz mialem adsense na tej witrynie ale zrezygnowalem , teraz zalozylem nowe konto i nic nie przychodzi , zakladam juz chyba 5 konto i dodaje rone serwisy bo posiadam 4 ale nadal 0 odpowiedzie , moj kumpel tez nie dostaje odpowiedzi , cos zj****i w googlu albo nie mam pojecia co sie dzieje , czy moglby ktos sprubowac zalozyc konto ? I moze by mi oddal jakby mu aktywowali , ja bym sobie zmienil maila i haslo i bym sie cieszyl ;)

Oj kolego nie kombinuj za bardzo bo źle na tym wyjdziesz.

Myślisz że ludzie w google nie wiedzą twojego "cwaniactwa"?

Ja bym na twoim miejscu, nie liczył już na współpracę z adsense.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności