Skocz do zawartości

Historia płatności (bug w panelu)

hazael

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od dłuższego czasu czekam na przelew z adsense i niestety - nie otrzymuję go mimo, że wyświetlana jest informacja:

"Jeżeli saldo konta osiągnie w dowolnym miesiącu próg 70,00 €, płatność wyślemy przed końcem kolejnego miesiąca" a moje saldo taką kwotę przekroczyło już w czerwcu. Cały czas się zastanawiam dlaczego nie przelewają. Zwykle informacja o "płatności w toku ukazuje/ukazywała się" w połowie ostatniego tygodnia miesiąca.

Dziś zauważyłem dziwny bug w panelu. Otóż w [raporty/przegląd] jeśli wybieram opcje [od ostatniej płatności] ukazuje mi się kwota powyżej 97,76 €. Teraz przechodzę do zakładki [Moje konto/historia płatności], wybieram opcję [ostatnie 3 miesiące] - widzę saldo na 2010 lipiec: 89,09 €. Teraz z tej samej listy wyboru zaznaczam [ostatnie 12 miesięcy]lub[cały okres] i widzę saldo na 2010 lipiec: 62,77 €.

Teraz moje pytanie - o co tu k... chodzi? :)

Piekielko.com - sklep z biżuterią etniczną / orientalną należącą do plemienia Kuchi z Pakistanu.

Kupisz: kolczyki, naszyjniki, naszywki, pierścienie, bransolety, torebki, etui, stroje i inne.

Ten miesiąc: 35,03 €

Ostatni miesiąc: 21,86 €

Od ostatniej płatności: 97,85 €

Piekielko.com - sklep z biżuterią etniczną / orientalną należącą do plemienia Kuchi z Pakistanu.

Kupisz: kolczyki, naszyjniki, naszywki, pierścienie, bransolety, torebki, etui, stroje i inne.

Dostaniesz kasę pod koniec września. Po protu na koniec lipca nie miałeś 70 euro.

97,85-35,03=62,82 a więc miałeś tyle na koniec lipca

Bo te 35,03 odliczasz, bo są z tego miesiąca...

97,85-35,03=62,82 a więc miałeś tyle na koniec lipca

Bo te 35,03 odliczasz, bo są z tego miesiąca...

Tylko ze ja ostatnią płatność miałem w maju. A w historii płatności pokazywane są rózne zarobki w zależnosci od wyboru okresu 12 lub ostatnie 3 miesiące. Teraz po prostu nie wiem którym wynikom mam wierzyć - nawet z twoich wyliczeń jest lekka róznica od tego co pokazane jest w panelu. Sprawdz sam(a) i zauważ różnicę sald dla tego samego miesiaca...

Sorry - jak powyższy post rechota się ukazał, mój ostatni był jeszcze w redagowaniu. W takim razie wszystko jest już jasne - dzięki za link.

Heh - a myslalem, ze w tym miesiącu będę miał na browara. Znowu kolejny miesiąc o suchym pysku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności