Skocz do zawartości

Ważna fraza

przemasok

Rekomendowane odpowiedzi

To może zapytam jeszcze raz, bo nie uzyskałem konkretnej odpowiedzi:

Czy wielkość liter we frazach wpisywanych do katalogów ma znaczeni?

Powiedzmy:

okna warszawa

okna Warszawa

Trochę dziwnie wpisywać do katalogów miasto z małej litery, ale czy to ma wpływ na indeksacje?

Czy jeśli będę wpisywał do katalogów "okna Warszawa" to będzie to miało wpływ na wysokość mojej pozycji w wyszukiwarce

pod tą samą frazą tylko szukaną przez internautę z małej litery "okna warszawa"?

Wytwórnia pieczątki Toruń wysoka jakość, przystępne ceny.

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ma, dzięki wielkie :)

Witam ponownie,

proszę powiedzcie mi, czy podstrony muszą być zaindeksowane? Czy pomaga to w zwiększeniu wartości strony, a jak tak to w jakim sensie?

Jeśli mam dobrze wypozycjonowaną stronę pod interesującą mnie frazę, to czy muszę się bawić w linkowanie podstron w celu ich zaistnienia?

Tak, linkuj podczas linkowania strony głownej podstrony.

Zyskasz z nich ruch, jeśli frazy kluczowe będą trafione a przy okazji główna lepiej będzie wchodzić

:) zawsze się linuje podstrony by polepszyć ich pozycje, wartość samej głównej strony nie pomoże Ci być wyżej od linkowanych stron z podstron jakich dysponujesz

dla tych, którzy nie mają czego się czepiać :)

Mówi się, że trzeba linkować stronę pod różne frazy, a co w sytuacji, gdy interesuje nas tylko jedna?

Możesz linkować tylko jedną frazę

Czy linkując stronę pod różnymi frazami nie osłabiamy przez to tej głównej, która nas interesuje najbardziej?

Nie osłabiamy, wręcz przeciwnie wzmacniamy

Marketing internetowy dla firm

Dzięki za odpowiedzi,

kolejne pytanko: mam dwa fora internetowe, na których stawiam stopkę na dole strony (linki do podstron innej strony), w związku z tym, czy powinienem dać opis, a w niego wkomponować anchor tekst? A może lepiej to zrobić w taki sposób: fraza | fraza | fraza | itc.?

Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz.

Mówi się, że wpisanie strony do katalogów z PR 0 to nic nieznaczący wpis? Mam nową domenę i zastanawiam się, czy od razu wykupować linki w katalogach z PR 4-5-6?

Co jest lepsze dla świeżej domeny? (2 tyg. 30 linków w katalogach PR 0-1):

- wpisanie strony w ciągu miesiąca do 300 katalogów z PR 0-1,

- wpisanie strony w ciągu miesiąca do 10 katalogów z PR 4-5-6 ?

Samo wpisanie strony to w wiekszości przypadków nic nie znaczące wpisy, trzeba je zazwyczaj poindeksować. PR głównej strony katalogu tego zazwyczaj za Ciebie nie zrobi :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Czyli, że wpisując stronę do mocnego katalogu, muszę jeszcze linkować ten wpis np. w innych katalogach np. PR 0?

tak właśnie :)

wpisy do katalogów, presell page itp linkujemy jeszcze je dodatkowo

jak bym miał patrzeć na stan katalogów, dodaje raczej wszędzie - jednak czym starszy katalog czy precel tym lepiej

nie zapomnij o innych sposobach linkowania :)

Kucze pierwsze słyszę o linkowaniu wpisów w innych katalogach, ale skoro to jest słuszne to dzięki spróbuję.

A czy jest różnica w linkowaniu słabych wpisów w mocnych katalogach i na odwrót?

jak Ci to powiedzieć :) każdy wpis nie podlinkowany ma moc uwzględnioną z domeny (jaką tam moc ma) - jednak prawdziwą moc nabierze, dopiero jak będą prowadzić do wpisu linki

katalogujesz stronę

dodajesz np. pod swl katalogi seo i vip *takie, które są jedne z najlepszych (takie qlweby sobie daruj :) - no chyba, że naprawdę pozycjonujesz wiele setki na stronę to moc i z takich CI się przyda)

Kucze pierwsze słyszę o linkowaniu wpisów w innych katalogach, ale skoro to jest słuszne to dzięki spróbuję.

A czy jest różnica w linkowaniu słabych wpisów w mocnych katalogach i na odwrót?

Nie linkuj wpisów w katalogach. Prosty przykład :

Xann poleca tutaj : https://www.seoparty.net/news/artykuly/jak_...cjonowac_strone

linkować wpisy w webmini punktami eweblinka w ilości 200-1000 pkt na 14-21 dni. Zamawiając usługę na stronie pozycjo.net masz ok 6 tysięcy linków ze słabych katalogów w dodatku pingowanych za tylko 10 zł . Jeśli chciałbyś podlinkować każdy wpis (uśredniam) 600 pkt na 17,5 dnia (uśredniam) to za punkty licząc po cenie 200 zł / 100 k zapłacisz 4200 zł . Indeksacja będzie pewnie minimalnie korzystna ka korzyść eweblinka , podkreślam minimalnie. Zamów po prostu usługe u Sylwina , później precle u Black seo. W między czasie ogarnij silne katalogi (czasem płatne ) za sumę powiedzmy 200 zł , odczekaj troche czasu - zamów blast Xrumera u sprzedawcy który Ci dobrze doradzi jak go wykorzystać ( mamy 2 takich na forum ) , a reszte kasy po prostu przepij :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności