Skocz do zawartości

Ważna fraza

przemasok

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki wielkie! Będę musiał w takim razie napisać kilka artów i powrzucać je do precli z anchor tekstem prowadzącym do wpisów w lepszych katalogach.

Trochę roboty jest! Muszę się do tego powoli przygotować.

A bym zapomniał... czy jeśli w artykule jest więcej linków to ich moc rozkłada się na wszystkie? Lepiej jest w tekście umieszczać 1 link?

EDIT: banalny, dzięki za odpowiedź, ale to wszystko co napisałeś jest dla mnie na razie za bardzo skomplikowane. Wolałbym wszystko robić w swoim zakresie :)

Wytwórnia pieczątki Toruń wysoka jakość, przystępne ceny.

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
he :P to co katalogów SEO i wpisów VIP ma nie linkować?? dobrze rozumiem :)

mocne katalogi same się szybko indeksują , słabych jak wykazałem nie opłaca się linkować , pingowanie sporo pomaga. Wg. mnie warto linkować wpisy w mocnych starych preclach (nie koniecznie SWL) .

@przemasok - tylko z pozoru. Narzędzie Sylwina ( pozycjo.net) jest prostsze niż rejestracja na tym forum. Zarejestruj się (darmowa rejestracja) i sam sobacz. Co do okien , radziłbym zacząć od niszówek - bo jest ich mnóstwo. Fraza dosyć konkurencyjna , o ile dobrze pamiętam zapytania na okna były już z top20- top30. Myślę że klienci hurtem je wysyłają :)

tak wiadomo, pingowanie pomaga :) jednak trzeba je często powtarzać np. na rok czasu 2 razy te linki wszystkie... jednak warto podlinkować wpisy VIP i KATALOGI SEO bo są one bardzo przyzwoite a większa moc wyjściowa z takich stron na pewno się przydała by...

linkować można po forach czy blogach nie tylko preclowych pod roboty ale pisać wartościowe artykuły dla ludzi, wtedy takie linki są stałe i większe prawdopodobieństwo, że pozostaną one na długo :)

dla tych, którzy nie mają czego się czepiać :)

Pingowanie, jak tego dokonać, może jakiś przykład? Na jaką stronę wejść i co zrobić?

Rozejrzę się na tej stronie, którą polecasz. Proszę jeszcze mi powiedzieć, co takie pingowanie ma na celu? Przyspiesza indeksację? Można pingować każdą stronę, każdy wpis?

Dokładnie tak. Ma na celu zwabianie robota aby zbadał stronę|podstronę i wtedy jak mu będzie się chciało to ją zaindeksuję.

Można pingować każdą stronę, każdy wpis?

Można. Najlepiej pinguj strony na których widnieje link do Twojej strony, a które nie są zaindeksowane w Google.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zastanawia mnie jedna myśl.

Mam 2 strony z PR 1 i zastanawiam się, czy może do nich dodawać w stopce linki do katalogów z moimi wpisami o wysokim PR.

Jeśli to jest dobra myśl, to jest inny problem. Jakiego anchora użyć, skoro wszystkie wpisy do katalogów są tej samej frazy?

Pomysł bardzo nie trafny.

Zainteresuj się Backlink Energizer albo Backlink Index Express a Twoje wpisy szybko się zaindeksują. Nie musisz korzystać z żadnego SWL-a bo to lipa. Idź z czasem i nie patrz na osoby, które piszą, że SWL będzie w Twoim wypadku lepszy bo gwarantuje Ci, że nie będzie.

To indeksacji wpisów użyj BE albo BIE bądź obu.

Edit. Korzystam z BIE i jestem bardzo zadowolony. Z BE dopiero zaczynam ale również jest on dobry. Najlepsze w tym wszystko jest to, że wszystko praktycznie jest zautomatyzowane.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Świetny post arve_lek - z pewnością powinien być zapisany w jakimś FAQ forum. Lepiej czytać takie posty niż banialuki typu 200-1000 pkt eweblinka na 2-3 tygodnie na katalog BL=1,5 PR=0. O kosztach wspomniałem wyżej. Za ok 5 % tej kwoty można mieć blast Xrumera , za reszte mnóstwo stałych linków i dosyć fajne zaplecza.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności