Skocz do zawartości

Niedowałd Onetu czarny Pr:)

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio poświeciłem sobie czas na Onet

Stworzyłem kilka "Spamerskich" serwisów uwaga pierwszy raz w życiu Fronpag-m zaparkowałem darmowo na republice

Pobawiłem się nagłowkami wyblodowało jak swinia na wietrze :( H1 H2 H3 H4 H5 itd:)

Nasyciłem treścią poukrywałem słowa kluczowe wyłażą tylko pod ctr-c

Serwisy poszły w góre super :(

Następnie sam się podkablowałem kilka razy U Pani Klinki (niezła perwersja) :(

I nic nie spadam

Ponadto Polecam parkować na republice pro wtedy Panni kalinka nie chce usuwać bo przecież płacisz im ;)

Miłej zabawy zawsze można im do kosza dorzucić trochę smiecia

Jestem paskudny ale jak zasmiecicie makabrycznie to moze się obudzą w 20 wieku wreszcie

Juz niemam sam czasu smiecić bo mam inną robotę :)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Imie było przypadkowe z Postu jakiegoś forumowicza nieważne Halinka czy inaczej

Działa jeszcze nie wypadłem

Algorytm musi robić coś sam .

Ręczna manipulacja to moze być na forum.

Skoro firmy płacą za Reklamy tak straszne pieniadze Onetowi to moze warto by było choć kupić licencje na jakiś dobry engine.

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

tez ostatnio robilem sobie testy na onet

powtarzanie key'ow w h1 alt meta i title - to wszystko

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

no i jaja mam pytanko przy okazji, czy dla kogoś z was zgłoszenie nowej strony w przeciagu ostatnich dwóch tygodni przynisło efekt w postaci pojawienie się w Serpach Onetu ??

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności