Skocz do zawartości

Nie taki Nowy pr2

MateuszI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wolę mieć linki z 2-3 źródeł niż zastosować SWL i mieć z 13tyś różnych innych mało wartościowych stron. Na preclu nigdy nie zastosowałem SWL są również inne linki być może dorzucone przez użytkowników. Precel teraz już ma 1,5 roku i cieszy się swoją mocą jest moderowany i zadbany.

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Wolę mieć linki z 2-3 źródeł niż zastosować SWL i mieć z 13tyś różnych innych mało wartościowych stron. Na preclu nigdy nie zastosowałem SWL są również inne linki być może dorzucone przez użytkowników. Precel teraz już ma 1,5 roku i cieszy się swoją mocą jest moderowany i zadbany.

Popieram - nie wiem skąd ten szał na tysiące bezwartościowych BL z bezwartosciowych domen. IMHO lepiej mniej a dobrych (ale jak zwykle moge się mylić).

Pozdrawiam

Ja nie pisałem o żadnych swlach i zdobywaniu śmieciowych linków, więc nie wiem skąd te pomysły.

Nie wiem czy podlinkowanie jedną domeną jest takie wartościowe, raczej lekkie zróżnicowanie by się przydało...

IMHO lepiej mniej a dobrych

No zdecydowanie, przecież nie pisałem że jest odwrotnie...

także nie odwracajcie kota ogonem.

super super, tylko napisz jam mam dodać ten obrazek?

Tak jak to robi 90% użytkowników... Użyj prostej komendy HTML lub masz ikonkę u góry z lewej jak piszesz post.

w moim panelu nie ma zadniej ikony - nie pytał bym się jak by tam był - to jest tylko WP - poza tym dodałem bez obrazka

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności