Skocz do zawartości

Premiera katalogu polski-web.pl

PL-mann

Rekomendowane odpowiedzi

kazek76 - dzięki :) Widze rak zasugerował się moim psd w 100% i nie pomyślał by to zmienić na faktyczny adres danej strony ;)

Jeśli ktoś znajdzie jeszcze jakieś 'babole' prosze pisać, jutro rano będzie pucuś - tylko raka nie ma, a ja tylko grafikiem jestem ;)

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dzięki za zgłoszenia. Dopiero jestem w domu ;) Wszystko będzie zaraz poprawione. Dzięki za błędy, dzięki Wam katalog będzie jeszcze lepszy ;)

hehe, ilgesu, dokładnie :) Po skopiowaniu przeoczyłem adres strony i nawet wprawieni beta testerzy nasi to przeoczyli :) Już naprawione.

Statystyki zliczane, widać, jak ważna jest tutaj precyzja, brak jednego '=' zmienia tak wiele :)

Co do chrome i stopki, proszę o screena na PW gdyż u mnie jest wszystko okej. Nad szukajką pracujemy.

Kode - dzięki za screeny, poproszę PL_Manna by dał Ci 'podziękowanie' :)

//edit - poprawione :)

Aby otrzymać kod dostępu - wyślij SMS o treści XX.XXXXX na numer XXXXX. Koszt SMS'a to 5zł + VAT (6, 1zł z VAT)

Uważałbym na taki tekst, kiedyś też tak dałem jak wprowadzałem płatności... i miałem sporo reklamacji, dużo osób wysyłało takie smsy :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Witamy Wszystkich!

Wasze wpisy są sukcesywnie moderowane. Do tej pory musieliśmy odrzucić jedną stronę (anonse erotyczne).

Dziękujemy wszystkim za cenne uwagi i znalezienie błędów, a ekipie seothemes.pl - wielkie dzięki za natychmiastową reakcję i poprawki.

Wszystkim, którzy znaleźli mały lub większy błąd, wysłaliśmy na PW po 2 kody Premium. Możecie je wykorzystać na dodanie następnych, dobrych stron do katalogu lub wyróżnić Wasze wpisy w okienku reklamowym, o ile są już one zamieszczone w katalogu.

Ktoś zasugerował podkategorię - pomoc medyczna - jest zaakceptowana. I jeden wpis został tam przeniesiony. Chyba o to chodziło?

Aby otrzymać kod dostępu - wyślij SMS o treści XX.XXXXX na numer XXXXX. Koszt SMS'a to 5zł + VAT (6, 1zł z VAT)

Uważałbym na taki tekst, kiedyś też tak dałem jak wprowadzałem płatności... i miałem sporo reklamacji, dużo osób wysyłało takie smsy ;)

Mar.

Mar, wielkie dzięki, że wspomniałeś o numerze xxxxx. Nigdy nie wpadlibyśmy na pomysł, żeby wysłać smsa na numer xxxxx, ale masz rację, że zawsze może się ktoś taki znaleźć. Jak trafi się laik to pewnie i na Marsa wyśle smsa. We wtorek lub najpóźniej w środę będzie dostępne dodawanie wpisów Premium i Gold przez usługę dotpay.pl.

Pozdrawiamy całe PIO!

UWAGA w niedzielę o godz. 20-00 będzie parę kodów Premium i Gold !

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Tak jak było napisane powyżej - parę niedzielnych kodów.

Dodajcie dobre strony z oryginalnym opisem.

PiO-Premium1

PiO-Premium2

PiO-Premium3

PiO-Premium4

PiO-Premium5

PiO-Gold1

PiO-Gold2

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności