Skocz do zawartości

Programy partnerskie

raulq7

Rekomendowane odpowiedzi

Gdy odpowiednio przyłożymy się do promocji programów partnerskich to są one nam w stanie przynieść całkiem interesujący pasywny dochód. Jakie PP sa według was najlepsze do zarobku ? Sam ostatnio korzystam z PP firmy hostingowej ITL (www.itl.pl) Gwarantują 25% od zakupionej usługi z naszego polecenia. Od czerwca tym sposobem do mojej kieszeni wpadło ponad 100zł - z zaledwie 3 klientów. Dla zainteresowanych podaję adres (nie jest to zaden reflink) https://strefaklienta.itl.pl/index.php/user...ser_tpl,pp.html

Jakie inne sprawdzone i efektywne PP polecacie ?

Więcej na ten temat odnaleźć możecie pod adresem www.1biznes.frix.pl

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...

W programach partnerskich da się zarobić ciekawe pieniądze...

Ważne aby znaleźć odpowiedni produkt i być konsekwentnym w działaniu (promocji), a wyniki przyjdą w przyszłości...

Według mnie świetnym produktem są cyfrowe publikacje (ebooki - książki audio) dlaczego...?

Bo odpadają koszty druku, wytworzenia kopi, wysyłki... co przekłada się na wyższe prowizje dla partnerów

(rzędu 30-40% to standard).

Ktoś potrzebuje dowodów, że na audiobookach da się zarobić...? - Zapraszam do przeczytania wpisu na mojej stronie.

Prowizje w Programach Partnerskich

Do tej pory zarabiałem najwięcej na programie Złotych Myśli, ale od miesiąca prowadzi Propartner :)

To są dwa programy, na których zarabiam najwięcej. W innych moje zarobki są dużo mniejsze.

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

Ja polecam szukać niszowych produktów, których sprzedawcy oferują w miarę korzystne prowizję. Nastawić się tylko na jeden produkt, ewentualnie grupę produktów i mocno je promować. Sam aktualnie mam jeden taki, ale nie zdradzę :)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Wszystko zależy od tego jakie treści (produkty/usługi) opisujesz na swojej stronie.
Po określeniu branży łatwiej znaleźć najlepszą sieć afiliacyjną i program partnerski.

Dokładnie.

Branza = Program Partnerski.

Masz stronkę z finansami i wrzucasz reklamy z bielizną nie da się.

Studiowałem te wszystkie programy , moim zdaniem programy partnerskie to dodatek do zarobków a nie jego głowna czesc , chociaz nie kazdy musi z tym zgodzic.

Jak ktoś ma strony w tematyce finanse/giełda/inwestowanie (aczkolwiek zdecydowanie najlepsza konwersja przy serwisach/blogach o giełdzie i akcjach) to niech się do mnie odezwie. 30% prowizji od sprzedaży. Mały, niszowy program partnerski, ale pewne wypłaty i uczciwe zasady.

• 2 tygodnie później...

Wybór programu partnerskiego w dużej mierze zależy od charakteru prowadzonej strony internetowej oraz od profilu użytkowników witryny. Jeżeli np. prowadzimy stronę o gotowaniu i generujemy wartościowy ruch to idealnym rozwiązaniem wydaję się być program partnerski np; firmy sprzedającej książki kucharskie, bądź firmy ogólnokrajowej, która dostarcza jakieś wymyślne potrawy do domów. Najlepszy program partnerski to taki, który najlepiej odpowiada treści danego portalu. :D:) :)

Wybór programu partnerskiego w dużej mierze zależy od charakteru prowadzonej strony internetowej oraz od profilu użytkowników witryny. Jeżeli np. prowadzimy stronę o gotowaniu i generujemy wartościowy ruch to idealnym rozwiązaniem wydaję się być program partnerski np; firmy sprzedającej książki kucharskie, bądź firmy ogólnokrajowej, która dostarcza jakieś wymyślne potrawy do domów. Najlepszy program partnerski to taki, który najlepiej odpowiada treści danego portalu. :);) !!!

Zgadzam się, ostatnio zapisałam się do programu psychorada.pl

Myślę, że ważna jest też konsekwencja i nie poddawanie się przy pierwszych niepowodzeniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności