Skocz do zawartości

Programy partnerskie

raulq7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

uti.pl znam, 5zł za poleconego, 15% za zakupy i ostatnio nagrodód parę poszło, także nie jest źle. No i jak dla mnie dobre jest, że można zarobione pieniądze na usługi zamieniać, mam przynajmniej hosting strony z głowy. A te pozostałe programy? Co one mają takiego, że daje radę na nich zarabiać?

znacie może jakies PP gdzie tematyka to koszule męskie,krawaty etc? Najlepiej jakby PPC+lead ewentualnie jakis sam przyzwoity lead, poprosiłbym o linka ( moze byc z refem :) )

z gory dzieki

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Czy możecie mi podać pp o NAJWIEKSZYCH prowizjach ? Takich w których można zarobić baardzo dużo nawet za jednego klienta?

W sieci afiliacyjnej Affiliando w programie partnerskim Liberty Direct ubezpieczenie komunikacyjne można otrzymać od 119zł za sprzedaną polisę.

Z doświadczenia mogę dodać, że witryny o tematyce motoryzacyjnej mogą zarabiać baardzo dużą prowizję w tym programie.

Marlena Gref

zieltraffic.pl - agencja Zieltraffic

affiliando.pl - sieć afiliacyjna Affiliando

• 2 tygodnie później...

Hej, szukam jakiegoś fajnego programu partnerskiego z laptopami, notebookami.

korzystacie? znacie?

do tej pory na tej stronce korzystam ze skąpca i to jest jakieś 100zł/ms ;) a może mogłoby być lepiej, ruch może nie jest duży ale jest "bardzo nakierowany" 150 userów dziennie

SEO, SEO i SEO

Ja sobie chwalę Program Partnerski Pobieraczek. Oto moje zarobki po kilku dniach uczestnictwa.

Doliczyłeś do tych zarobków MOJE pieniądze których do dzisiaj mi nie zwróciłeś? UWAGA na tego gościa, mnie OSZUKAŁ!

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności