Skocz do zawartości

Programy partnerskie

raulq7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Testuję konkursy w Affiliando. Pierwszy dzień wygląda obiecująco. Kliki na pierwszy rzut oka się zgadzają. Skuteczność leadów konkursowych na stronach konkursowych ok 60% czyli tak jak powinno być. Zobaczymy czy za kilka dni nic się nie zmieni i czy dalej będzie taka skuteczność. Będę obserwował i dam znać. Jeśli są cały czas tak rzetelni to z przyjemnością ich polecę.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Kolejny pozytywny dzień w Affiliando. Póki co leady zlicza tak samo jak na początku czyli super. Jutro zacznę ostrzej testować i dowalę więcej linków z ich pp. Na pewno na pierwszy rzut idą linki netsales bo tam już prawie nic nie zarabiają więc nie ma co ich dłużej trzymać. Zamiast netsales powklejam affiliando i dam znać jaka jest skuteczność.

Namo, gratuluję - jak widać podstawowa moralność to coś dla ciebie obcego. Mam nadzieję, że w końcu poczujesz, jak to jest być oszukanym, tak jak ty oszukujesz innych.

On nie poczuje jak być oszukanym, on poczuje jak się płaci za oszustwo. Nie wiem czy warto za te kilka złotych robić sobie tyle kłopotów, ale miał szansę wybrać, nie chciał, więc dla mnie sprawa jasna - chce problemów i ja mu je zapewnię, oczywiście wszystko zgodnie z prawem. :D

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

• 4 tygodnie później...

Wrócę do tematu Affiliando bo jak zacząłem pisac , że testuję to pociągnę temat dalej. Staty cały czas stabilne i nie wyglądają podejrzanie. Pierwsza walidacja uważam w normie i nie mam zastrzeżeń. Faktura wystawiona i zapłacona dosłownie po kilku dniach. Póki co chyba jedyna sieć co do której nie mam większych zastrzeżeń.

• 1 miesiąc temu...

A ja chyba raz niepotrzebnie pochwaliłem tutaj Novem jeśli chodzi o płatności. W tym miesiącu jakaś kompletna dziecinada. Termin płatności minął, w panelu faktury są jako opłacone, a kasy na koncie nie ma. Dzwonię do nich , a Pani do mnie, że czekają na autoryzację prezesa. Kpina i żenada po prostu. Kolejni co robią wydawców w balona i obracają sobie naszą kasą.

• 1 rok później...

Czy możecie mi podać pp o NAJWIEKSZYCH prowizjach ? Takich w których można zarobić baardzo dużo nawet za jednego klienta?

Fekt, że ze sprzedaży jednostkowej jakiegoś produktu osiaga się wysokie prowizje, wcale nie musi oznaczać wysokich prowizji dla ciebie. Co z tego, że za sprzedaż bardzo drogiego sprzętu medycznego zarobisz np. 1000 zł. jak nie masz pojęcia o branży. Wysokie prowizje sa np. ze sprzedaży szkoleń dotyczących inwestowania na giełdzie lub rynku forex, ale jeśli nie znasz sie na branży finansowej to może sie okazać, że pomimo wysokich prowizji nie zarobisz nic.

Z drugiej strony jesli znasz sie np na gotowaniu, prowadzisz ciekawy serwis lub bloga na ten temat, to możesz zarabiać całkiem przyzwoite prowizje na sprzedaży książek kucharskich, poradników na temat gotowania lub przepisów na wyszukane potrawy. Jeśli na czyms dobrze sie znasz to łatwiej będzie ci sprzedawać produkty i usługi związane z tym co jest tobie dobrze znane.

warto rozgladać się za programami partnerskimi, które oferują stałe co miesięczne prowizje od każdego pozyskanego klienta. W takim przypadku nawet przy niskich prowizjacj jednostkowych można z czasem wygenerować wysokie dochody dzięki kumulacji poleconych klientów.

Takim programem partnerskim jest np. GVO Polska

Jeśli ktos z twojego polecenia postawi bloga, serwis, forum, sklep lub jakikolwiek inny serwis internetowy na hostingu GVO ty otrzymujesz stałe wynagrodzenie tak długo jak długo będzie opłacany hosting.

Program partnerski GVO wynagradza na wiele róznych sposobów w zależności od aktywności partnera. Jedna z form wynagradzania jest 500$ stałej pensji za każde 100 pozyskanych w dowolnym czasie osób, które opłacają swój hosting.

Jeśli pozyskasz np. 200 osób w dowolnym czasie to otrzymujesz każdego miesiąca 1000$ i nie ważne czy pozyskasz te osoby w miesiac , rok czy dwa lata. Jeśli pozyskasz 400 osób to otrzymujesz 2000$, itd.

Każdy kto wykupi hosting w GVO otrzymuje w cenie hostingu komplet narzędzi takich jak:

- konta email

- profesjonalny autoresponder

- system do tworzenia blogów dzieki ,któremu postawisz wordpressa kilkoma kliknięciami

- video hosting

- własny pokój konferencyjny do prowadzenia np. webinarów

- gotowe strony przechwytujące

- dostęp do akademii nowoczesnego marketingu

Program partnerski GVO Polska jest wielopoziomowym programem partnerskim dzięki czemu zarabiasz również prowizje od obrotu twojej struktóry. Są równiez inne prowizje i bonusy.

z76 co dalej z affiliando :) Ja też bardzo chwaliłem tą sieć. Pierwsze walidacje też byl na dobrym poziomie, a później coraz niżej i nizej.

Pare dni temu zaczołe testować sohocredit w doaffiliate, i z tego co zauważyłem ciasteczka nie zawsze się zapisują z reffem.

Więc chyba następny pp do tych "uczciwych" trzeba dołożyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności