Skocz do zawartości

Czy dopalając wpisy także różnicujecie anchory?

Tomaan

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno nie stosuj takich anchorów, na które pozycjonowana jest strona. A co do różnicowania to uważam, że na pewno nie zaszkodzi, a może nawet wspomóc. Żadnych testów jednak nie robiłem i sobie gdybam. Z drugiej strony jednak, z założenia chodzi o zaindeksowany wpis, więc byleby anchor był tematyczny do strony pozycjonowanej.

jeśli pozycjonuje wpis w wartościowym katalogu itp. to z takim samym.

i z tym zgadzam się w pełni: gugiel moim zdaniem wtedy znacznie lepiej widzi, w którym kierunku powinien "iść" w serpach (mi się sprawdza)

dymna.jpg

Podłącze sie do tematu. Ja dopalam wpisy z 3 rożnych swl-i każdy inna fraza i odrazu mam rozwiązane różnicowanie. Pytanie mam teraz takie zakładając że w gotlinku mam wystarczająca ilość pkt, czy są jakieś niebezpieczeństwa po dopaleniu i zaindeksowaniu, pozostawienia jakiejś zmiejszonej liczby pkt na stałe aby linkowało z gotlinka do wpisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności