Skocz do zawartości

Backlink Index Express i Backlink Booster

lords

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spróbuj zrobić tak:

Pobierz jeszcze raz BIE,rozpakuj pliki na dysk a następnie otwórz plik mylinks.txt programem notepad2, wklej linki które chcesz podlinkować a następnie zapisz pilik. Potem odpalasz jakiegoś klienta ftp i podmieniasz ten plik z plikiem który wcześniej już wgrałeś na serwer( w trybie binarnym).

Zobacz może prawa do katalogów i plików, gdzieś widziałem taki problem to ludzie kasowali całą zawartość data i na serwerze tworzyli pliki od nowa. Może z hostingiem coś masz nie tak? Przegraj sobie na inny serwer i zobacz czy śmiga.

Na ilu blogach używacie BIE? Tak sobie pomyślałem że można stworzyć trochę darmowych blogów wpmu i tam postować.

tazzek: jasne, że można

Z problemem się uporałem zmylił mnie ten błąd w rzeczywistości było trzeba zmienić w pliku config w jednym miejscu 1 na 0.

Mam jednak oczywiście kolejny problemik:

Gdy odpalam indexexpress.php to wyskakuje mi public_html/bie/feed/feed.xml created i niestety nic pozatym program nie postuje. Wie ktoś może co należy zrobić, aby te diabelstwo zaczęło działać w tym wypadku?;)

pozdro

Ile maksymalnie tworzycie automatycznie postów na blogu ? Zalecane było stworzenie najpierw 5 unikalnych artykułów, które warto podlinkować + stronę główną a dopiero potem zacząć automatycznie linkować wpisy w katalogach, do profili itp.

Czy ktoś doszedł już do chociażby 1tyś postów ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Ile z tych 1tyś masz zaindeskowane przez Google ? Ja mam obecnie 423 z czego 212 zaindeksowanych. Z tych 212 postów tylko 5 linkowałem. Na resztę chyba puszczę blasta z SB.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności