Skocz do zawartości

Backlink Index Express i Backlink Booster

lords

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w SB także, ale chodzi mi o indeksarke co sama kasuje z listy wpisy zaindeksowane, Kojot w OmniPingu miał taka funkcje :). Chce wrzucić 20 tys linków i zapomnieć o nic, mniej więcej ;)

Hehe myślę, że to nie leży w ich interesie :)

Ps. W SB to chyba cache dla linków nie da się sprawdzić.

A niby czemu? usługa była by bardzo kompleksowa, i czarno na białym było by widac co i jak działa. Takie wytnij wklej mnie juz meczy, sprawdzanie 20 tyś linków czy są w indeksie to wieczność, dla czegokolwiek.

sprawdzanie 20 tyś linków czy są w indeksie to wieczność, dla czegokolwiek.

dzielisz listę 20k na 20 szt, odpalasz PINGSEOmaster 20 razy jednoczesniej i sprawdzasz w każdym po 1 k, nie rozumiem w czym lezę problem

Skoro zobowiązują się do zaindeksowania w określonym przedziale czasowym takiej i takiej ilości linków to przecież każdy link, który się zaindeksuje naturalnie lub już siedzi w indeksie przybliża ich do wykonania zadania :D Biznes jest biznes.

Omniping to zupełnie co innego, bo tu kupujesz jednorazowo licencję i bawisz się sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności