Skocz do zawartości

Backlink Index Express i Backlink Booster

lords

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie akurat problemy leży w tym że pod Win 7 nie śmiga :D, wiem ze sie da ale mowie o tym że takie narzędzie do którego by sie raz wrzuciło (czy to rss linkowanie, czy to pingowanie) zrobiło by rewolucje na rynku.

Nie mam czasie się bawić w odpalanie 10 kopi SB i 20 ping mastera na raz :D, jak tkoś coś takiego zrobi chętnie kupie licencje.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak jak już napisałem kozakiem będzie ten kto da opcje sprawdzanie pliku w indeksie i nie (pingowanie linkowanie) wpisów takich. Tylko jak już ktoś napisał nie jest to w nich interesie gdyż sa słabi :rotfl:

https://linklicious.me/Default.aspx Ci zaczęli mydlić oczy na zasadzie wizyty robota a nie indeksacji, żałosne :)

• 3 tygodnie później...
uBoost

chole.nie długo się tego szuka, w G mało co jest, strona domowa niemal od roku nieaktualizowana jednak softy bardzo ciekawe

na jednym black hat seo forum okazało się że są problemy tak z softem lub z licencją - niektórzy zapłacili i nie dostali, sam autor pochodzący z Azji został na forum zbanowany

Ten sofcik wydał mi się idealny do indeksacji backlinków - szybki i w niskiej cenie, chciałem zapytać czy używa ktoś tego, albo zna zamiennik (pomijając scrapeboxa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności