Skocz do zawartości

Narzedzia webmastera - liczba zaindeksowanych stron spada

Diablotic

Rekomendowane odpowiedzi

Na forum postawionym na vbulletinie z poprawnie zainstalowana sitemapa od kilkunastu tygodni zauwazam trend spadajacych zaindeksowanych stron w narzedziach webmastera.

W pole "Przesłane adresy URL" mam wartosc 8 840 i wartosc ta systematycznie rosnie wraz z pojawiajacymi sie nowymi tematami na forum natomiast w polu "Adresy URL w indeksie sieciowym" na chwile obecna wartosc wynosi 2 975 i generalnie maleje z kazdym tygodniem.

Sitemapa jest poprawnie zainstalowana, brak bledow natomiast liczba stron zaindeksowanych maleje. Co wiecej wpisujac site:mojanazwastrony.pl tez zauwazam raczej trend malejacy niz rosnacy. Czym moze to byc spowodowane?

Wydaje mi sie ze mam dosyc dobrze strone polinkowana, strona jest juz w necie od kilku lat. Wczesniej stala ona na forum phpbb i wtedy mialem ponad 30 tys stron w indeksie po wpisaniu site:mojanazwastrony.pl

Strone na vbulletin przenioslem jakies pol roku temu i od tamtej pory site nie chce skoczyc. Roboty google siedza u mnie non stop, wg narzedzi webmastera dziennie indeksuja srednio 1 528 stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności