Skocz do zawartości

Indeksacja wpisow z publikera

japan3

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chodzi o pkt swl to musialbym possiadac bardzo duze ilosci wiec raczej odpada...

Z doświadczenia (ostatni raz był kilka dni temu) wiem, że wygląda to tak:

-248 pkt w e-weblinku wystarcza na zaindeksowanie nowej strony w ciągu 30h.

20.000 * 248 = 4.960.000/24 (każdy link byłby wyświetlany przez 30h) wychodzi ~210.000

Myślę, że taką ilość możesz dostać za 300 zł.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Jeżeli chodzi o pkt swl to musialbym possiadac bardzo duze ilosci wiec raczej odpada...

Z doświadczenia (ostatni raz był kilka dni temu) wiem, że wygląda to tak:

-248 pkt w e-weblinku wystarcza na zaindeksowanie nowej strony w ciągu 30h.

20.000 * 248 = 4.960.000/24 (każdy link byłby wyświetlany przez 30h) wychodzi ~210.000

Myślę, że taką ilość możesz dostać za 300 zł.

Tutaj się z Tobą nie zgodzę ponieważ dopaliłem okolo 1000 wpisow przez okolo 10 dni po 300-400pkt w e-webie i efekt byl mizerny....

Katalogi na subodmenach subdomen ciezko wchodza w indeks

---------------------------

Popieram przedmówcę. Jadę po około 1000 pkt na sztukę e-weba i indexacja większości jest po 4-5 dniach. Wpisy bardzo różnorakie, z różnych katalogów (baza publikera, lsoowe katy/precle).

Dopalam obecnie na bieżąco próbę ok. 500 wpisów, więc dane wiarygodne.

Wyznacz cele, a osiągniesz wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności