Skocz do zawartości

Analitics - statystyka odwiedzin problem

jakub0004

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wczoraj i przedwczoraj pojawił się problem mianowicie. Zwykle mam dzienne odwiedziny na poziomie 200-300 UU. Przedwczoraj 33 UU wczoraj 4!. Przeglądałem dodatkowo statystyki serwera u usługodawcy hostingu i wygląda na to że google analitics podaje jakieś strasznie zaniżone wyniki. Ma ktoś może pomysł co się dzieje. A dodam że pozycje w ggogle na podstawowe frazy się nie zmieniły.

Pozdrawiam,

Jakub

www.antykwariat.calinotheca.pl

Wyniki fluktuują nie martw się na zapas. (mussisz poobserwować większy wycinek czasu - a nie jeden dzień). chociaż w ostatnich dniach G. cos sobie na nowo ustawiał kolejność w SERP-ach na dane frazy. może to była przyczyna ze w prime time-ie zniknąłeś z SERP-ów na chwile. odezwij sie do mnie na priv. mam podobna stronę może machniemy się linkiem pzdr

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności