Skocz do zawartości

[zlece] Optymalizacja i pozycjnowanie

Prozac Studio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Od kilku dni intensywnie poszukuje firmy lub osoby prywatnej, która podjełaby się pozycjonowania mojej prywatnej strony. Strona jest skonstruowana we flashu, otrzymałem już kilka negatywnych odpowiedzi twierdzacych, że nie m sensu jej pozycjonowac aczkolwiek nie wierze w takie androny bo widzialem, ze strona w tej technologi potrafi znalesc sie nawet na 1szej pozycji. Tak wiec prosze o nie wysylanie mailow "moze uda cos zrobic" "sprobujemy cos wykombinowac" interesuja mnie współpraca z osobami, które maja doświdaczenie w tej technologii.

Adres strony: https://www.prozacstudio.pl/

Frazy kluczowe: "kompozytor filmowy" "kompozytor muzyki filmowej" "muzyka filmowa"

Rozważam dwie lub wszystkie trzy frazy.

Moje wymagania to:

• conajmniej kilkuletnie doświadczenie w tej branży
  • nie podejmuje współpracy z anonimowymi osobami tzn. interesuje mnie wgląd w portfolio i dotychczasowe dokonania
  • nie interesują mnie nieetycznie/nielegalne techniki, ktore mogą skutkować banem domeny, jestem realista i wiem, że to dlugi proces dlatego prosze sie powstrzymac od wiadomosci typu "w kilka tygodniu strona bedzie na 1-3 miejscu."
  • rownież nie oddpowiadm na oferty, "wypozycjonuje ci strone za 29.99zl"

Licze na nawiazanie długofalowej współpracy, ktora przyniesie mi wymierne korzysci. Licze na powazne oferty.

KONTAKT: prozacstudio@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności