Skocz do zawartości

Domeny globalne nazwa.prv.pl

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

nazwa.prv.pl

Promocja na dmoeny globalne od 25 do 30 zł. Kod uniwersalny na nieograniczoną liczbę domen do 31 stycznia 2006. HeHe żeby coraz więcej było tego typu promocji ostatnio home.pl, a teraz nazwa.pl. Zapraszam do dyskusji.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Tylko czytam cały czas posty o az.pl i widze że mają bardzo duzo nieazadowlonych klientów. Co bardzo mnie odstrasza o nich.

no albo jadą na jakimś porozumieniu bo mają cały serwis nazwa.pl na swojej domence a normalnie chyba z pp to jest przekierowanie bezpośerdnio do nazwa.pl

Tylko czytam cały czas posty o az.pl i widze że mają bardzo duzo nieazadowlonych klientów. Co bardzo mnie odstrasza o nich.

91896[/snapback]

w az.pl czesto lezy ich panel do rejestracji domen i ostatnio zaczeli mi robic problemy, ze zbyt wiele zapytan im zadaje i ich system tego nie wytrzymuje...

nic innego mi nie pozostaje tylko pozbierac wszystkie domeny od nich... ;(

Nie ma rzeczy niemożliwych, jedynie niektóre rzeczy wymagają więcej czasu, aby je zrealizować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności