Skocz do zawartości

Pora sie pozegnac

gostek_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No niestety, świat zmierza ku upadkowi ludzkości :), nie wszyscy powinni posiadać komputer nie wspominając o dostępie do internetu.

Troszkę szkoda że już nie ma tutaj do czytania/pisania tyle co dawniej :)

Pozdrawiam

No gostek parę razy nadepnąłeś na odcisk, często niesłusznie - nie jestem typem marudy, ale po tych ostatnich komentarzach i postach wielu userów uświadomiłem sobie, że to nie tylko moja opinia.

Według mnie słuszną decyzje podjąłeś.

Arrivederci.

reakcja forumowiczów chyba nie pozostawia złudzeń... prawdopodobnie gdybyś nie stosował chamskiego zamordyzmu i koszowania za legendarną już "małą literę" to userzy zamiast się z tobą kłócić udzielili by ci może jakiegoś wsparcia... no ale jest jak jest, pewnie musi być ci przykro zbierać takie owoce trzech lat pracy...

W telewizji właśnie Idiokracja się zaczęła, a teraz czytam takie wieści ... smutne :D

Coś jak niechybnie samospełniająca się przepowiednia grożąca ogólnym uwstecznieniem ...

... PiO już się jakiś czas temu zaczęło cofać, a teraz proces nabiera tempa ;)

Dzięki gostek_ za robienie porządku ... szkoda Cię, ale decyzja zapewne słuszna - ile można :angry:

Pozdrawiam !!!

reakcja forumowiczów chyba nie pozostawia złudzeń... prawdopodobnie gdybyś nie stosował chamskiego zamordyzmu i koszowania za legendarną już "małą literę" to userzy zamiast się z tobą kłócić udzielili by ci może jakiegoś wsparcia... no ale jest jak jest, pewnie musi być ci przykro zbierać takie owoce trzech lat pracy...

Jak widać nic Cię to nie nauczyło. Przybywa co raz więcej użytkowników wysysających energię z moderatorów :D

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

gostek_ dziękujemy Ci za kawał dobrej roboty na tym forum, do zobaczonka :)

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Wielkie podziękowanie za Twój duży wkład w utrzymaniu porządku na forum.

Rozumiem że Twoje życie (zdrowie, praca, rodzina, itd.) jest najważniejsze.

Mimo wszystko mam jeszcze nadzieję, że zmienisz decyzję. Ktoś musi prowadzić tą wojnę z trolami forumowymi :)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Kurde, aż trudno uwierzyć ile nagle się znalazło osób do opłakiwania odejścia gostka, jak czytałem wątki przeciwników, miałem wrażenie że całe forum już jest przeciwko :D

W każdym bądź razie szanuję Twój czas poświęcony na trzymanie tego forum na poziomie.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności