Skocz do zawartości

filtr na dzień dobry

dziobek

Rekomendowane odpowiedzi

witam

wykonałem niedawno stronkę www.studio.kolbuszowiak.info

niestety poza szybkim zaindeksowaniem google nie uraczyło mnie niczym, na żadne ciekawe dla mnie hasło nie ma stronki w pierwszych 300 pozycjach. Niebardzo rozumiem dlaczego, minęły już dwa miesiące i nic. Większość fraz jest banalna, podpiąłem linki z 3 stronek które dobrze stoją na frazę kolbuszowa, a tu nic, linkuję recznie, troche adderem, i nadal zero reakcji.

Już nie wiem co mam robić :/

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Dodaj z głównej tego kolbuszowiaka no i na stronie głównej tej wizażystki nie masz słowa Kolbuszowa - tylko w keywords występuje - a G. ma to wiadomo gdzie.

Masz co prawda w Kontakcie jedno wystąpienie - ale moim zdaniem to za mało. Dodaj eksperymentalnie do title i gdzieś na stronie - może być gdzieś na dole to słowo i pewnie chwyci Twoje frazy.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

o faktycznie, po prostu strasznie długo robot nie znajdywał linków, teraz zaczęła sie pojawiać, daleko jeszcze w kosmosie ale jest :)

Mam natomiast drugie pytanie. Ta kosmetyczka już od dość dawna jest w stopce, natomiast stronkę z korepetycjami dodałem ze dwa tygodnie temu do stopki ( w celu szybkiej indeksacji, robot często tu zagląda), yahoo widzi wszystkie linki do korepetycji z tego forum, natomiast do kosmetyczki nie widzi nic. To jest od czegoś zależne?

w końcu ghoogiel znalazł linki, stronka dziś pięknie skoczyła na pierwsze stronki, wszystkim dzieki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności