Skocz do zawartości

Zaproszenie do testów

Bazyl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wdrażamy nowy program partnerski - branża reklama i marketing

W ciągu kilku dni ruszają niewielkie testy a następnie uruchomienie programu. Jeśli ktoś z forumowiczów jest zainteresowany udziałem w testach proszę o PW, udzielę więcej informacji. Za udział w testach nie oferuję żadnych dodatkowych profitów poza standardowym zarobkiem wynikającym z programu. Więcej ewentualnych szczegółów prześlę wybranym osobom zainteresowanym. Na zgłoszenia czekam do końca tygodnia.

Witam,

Wdrażamy nowy program partnerski - branża reklama i marketing

W ciągu kilku dni ruszają niewielkie testy a następnie uruchomienie programu. Jeśli ktoś z forumowiczów jest zainteresowany udziałem w testach proszę o PW, udzielę więcej informacji. Za udział w testach nie oferuję żadnych dodatkowych profitów poza standardowym zarobkiem wynikającym z programu. Więcej ewentualnych szczegółów prześlę wybranym osobom zainteresowanym. Na zgłoszenia czekam do końca tygodnia.

Jak za darmo to ja na pewno się piszę. Lubię tracić dla kogoś czas i nie mieć z tego nic!

Chłopie, ogarnij się, wolę roznosić ulotki (które skądinąd są dobrze płatne) niż testować Twój program.

Pozdrawiam serdecznie

Czyżby konkurencja bała się o swoją działeczkę? :> Albo to tylko przegrzanie się zwojów mózgowych... ja rozumiem to tak, że: testujesz w ramach ciekawości, ale to co uda Ci się zarobić z reklam idzie do Ciebie. Chłopie.

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Czyżby konkurencja bała się o swoją działeczkę? :> Albo to tylko przegrzanie się zwojów mózgowych... ja rozumiem to tak, że: testujesz w ramach ciekawości, ale to co uda Ci się zarobić z reklam idzie do Ciebie. Chłopie.

No to rozumiemy sprawę tak samo. To, co uda Ci się zarobić w czasie testowania jest Twoje (trudno, żeby było inaczej!). Natomiast ja przez określenie "za darmo" wskazuję na aspekt finansowy, a Ty przez określenie z ciekawości wskazujesz na przyczynę, dla której decydujesz się na testowanie.

Swoją drogą wolę działanie z ciekawości, które przynosi mi zarobki, ale jeśli wolisz z ciekawości za darmo to nie ma problemu. Chłopie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności