Skocz do zawartości

Sprzedam tanio domeny, do negocjacji są ceny.

domains

Rekomendowane odpowiedzi

* stron.ws - rejestrator: godaddy.com, ważna do: 08/09/2006, przedłużenie: ok. 10$/rok (dobre subdomeny, np. pozycjonowanie.stron.ws, katalog.stron.ws, projektowanie.stron.ws)

* katalogfirm.net - rejestrator: godaddy.com, ważna do: 20/03/2006, przedłużenie: ok. 10$/rok (działający katalog, kręci się na pierwszych pozycjach pod "polskie firmy", "firmy polskie")

* katalog-stron.net - rejestrator: godaddy.com, ważna do: 26/03/2006, przedłużenie: ok. 10$/rok (zupełnie o nim zapomniałem, wisi w sieci i rdzewieje)

* katalog-stron.biz - rejestrator: godaddy.com, ważna do: 24/08/2006, przedłużenie: ok. 10$/rok (świeża domena, niepotrzebna mi)

* czech-republic.ws - rejestrator: godaddy.com, ważna do: 10/10/2006, przedłużenie: ok. 10$/rok (nie mam pojęcia po co ją kupiłem, ale może ktoś z branży turystycznej...)

* katalogstron.biz - rejestrator: godaddy.com, ważna do: 22/03/2007, przedłużenie: ok. 10$/rok (działa, ma własną bazę, kręci się pod "strony biznesowe", "strony biznesu")

* curriculumvitae.pl - rejestrator: rejestracjadomen.pl, ważna do: 28/02/2006, przedłużenie: ok. 120pln/rok (kilkadziesiąt uniq/dzień na pustej domenie)

* seokatalog.pl - rejestrator: rejestracjadomen.pl, ważna do: 08/06/2006, przedłużenie: ok. 120pln/rok (działający katalog na mocno zmodyfikowanym cncat)

Propozycje z ceną proszę na PM lub seo@stron.ws , możemy się potargować, powymieniać, itp.

Zależy mi na czasie, preferuję wpłatę quickmoney inteligo ;)

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności