Skocz do zawartości

Lista niemieckich katalogów

gniotek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

poszukuję listy niemieckich katalogów stron internetowych. Czy nie ma ktoś z was czasem pod ręką jakiejś dobrej? Katalogi mogą być płatne jak i darmowe, ważne żeby były w miarę sprawdzone i dobrze, żebym nie płacił za coś, co mi dodadzą za rok, czy nawet wcale :D

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Dziękować,

kompletowanie bazy idzie ciężko, ale już niebawem zacznę to robić na cały gwizdek, a jak skończę podrzucę info o gotowej bazie.

Gdyby ktoś jeszcze był właścicielem niemieckojęzycznych katalogów, albo miał dostęp do jak najbardziej aktualnej bazy - zachęcam do udzielania się w tym temacie.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
A ma ktoś może listę niemieckich wordpress-ów coś a'la nasze precelki

Witam

Jestem posiadaczem takiej listy. Niestety skrypt WP jako katalog artykułów w Niemczech chyba od niedawna jest popularny.

Dlatego na liście która składa się z 207 adresów tylko około 60 to WP z których większość nie przekracza PR 3.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam do zapoznania się z moim ogłoszeniem na forum https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=106003

lub do kontaktu mailowego kontakt(at)alfamarketing.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności